Samsung Odyssey G65B alınır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar hem FPS hem de hikayeli oyunlar oynayacağım, belki arada film maç vs. izlerim bilgisayarda. Sizce alınır mı? Benim tek içime sinmeyen sorun VA panel olması. Azıcık kenardan baksam şu anki eski VA monitör simsiyah oluyor göremiyorum. Bunda da ne kadar olur bilmiyorum ve kavisli ekrana alışır mıyım? FPS oyunlarında kötü bir etkisi olur mu? Yorumlarınızı bekliyorum.

Al geç. Net söylüyorum hiçbir sıkıntı yaşamazsın support dışında.

Hocam FPS oyunları için çok da iyi değil diyorlar sen ne düşünüyorsun

Gayet iyidir. Tepki süresi ve ghosting performansı çok iyi. 240 Hz de gayet yüksek bir değer. Tek sıkıntısı Curved olması ama sizin için sıkıntı olmayacaksa sıkıntı olmaktan çıkar tabii ki.

Curved'in genel olarak oyunlardaki etkisi nedir ki? Rahatsız falan mı eder diye sıkıntı diyorsunuz?
FPS oyunlarında genel olarak flat monitörler daha iyi olur ondan öyle dedim. Curved olması kimisine göre eksi kimisine göre artı kişiden kişiye göre değişir yani.

Amacınız sadece FPS oyunları oynamaksa bu monitör daha iyi olacaktır.

6 aydır kullanıyorum muazzam bir monitör ghosting, ölü piksel gibi şeyler bana denk gelmedi renk gamutu oldukca iyi ayrıca Curved olması bana göre oyunlarda daha sürükleyici bir hava katıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı