Laptop RAM'i DDR kaç?

cortlako

Femtopat
Daha fazla  
Bu benim kullandigim laptopun RAM'i degistirmek istiyorum ama DDR kaç onu bilmiyorum. Bir de bu 4 GB yerine 8 GB alsam destekler mi?
Yardimci olacak arkadaslara simdiden teşekkür ederim. Bir de sadece birini degistirsem biri 1.2 MHz mesela ben digerini 2.4 MHz alsam destekler mi?

20241005_203739.jpg

2

2400MUYMus bu bunu nasıl yukseltebilirim 8 eklemeyi dusunuyorum kac MHz eklesem digeri 2400KEN bunu daha yuksek MHz alsam destekler mi?
Oyunlarda kasma yapiyor RAM yukseltirsem cozebilecegimi dusunuyorum laptopta bayagi eski AMD Radeon tm R5 Graphics diye bir karti var 2 GB.
Single channel olduğu için kasma yapıyordur diyeceğim ancak sistem özellikleriniz de çok iyi durmuyor. R5 oldukça eski bir kart, modern oyunlarda kasma yapması gayet normal.

Single channel olduğu için kasma yapıyordur diyeceğim ancak sistem özellikleriniz de çok iyi durmuyor. R5 oldukça eski bir kart, modern oyunlarda kasma yapması gayet normal.

Path of Exile oynatmiyor oyle diyeyim path of exilede cok modern bir oyun degil bence. Ayrica bu Dual channel çift yani Single degil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı