onlinee Picopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 130 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #1 RAM'im 4 GB. Program kullanırken %100'lere ulaşıyor, bu da bilgisayarda FPS düşürüyor. Boşta iken %87 falan oluyor. Bunu boşaltma imkanım var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Şubat 2022
RAM'im 4 GB. Program kullanırken %100'lere ulaşıyor, bu da bilgisayarda FPS düşürüyor. Boşta iken %87 falan oluyor. Bunu boşaltma imkanım var mı?
KS KS onlinee Picopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 130 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #11 Görev yöneticisinde buldum. Kullanılan yuvalar yerinde 1\2 yazması 2 yuva olduğunu gösteriyor diyebilir miyiz? Artı 0 Eksi
Görev yöneticisinde buldum. Kullanılan yuvalar yerinde 1\2 yazması 2 yuva olduğunu gösteriyor diyebilir miyiz?
coldplay Hectopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 437 Çözümler 1 26 Şubat 2022 #12 onlinee dedi: Eki Görüntüle 1316822 Görev yöneticisinde buldum. Kullanılan yuvalar yerinde 1\2 yazması 2 yuva olduğunu gösteriyor diyebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Aynen bro 2 yuva mevcut. 3200MHz değerinde iyi bir ram satın alman gerekir Artı 0 Eksi
onlinee dedi: Eki Görüntüle 1316822 Görev yöneticisinde buldum. Kullanılan yuvalar yerinde 1\2 yazması 2 yuva olduğunu gösteriyor diyebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Aynen bro 2 yuva mevcut. 3200MHz değerinde iyi bir ram satın alman gerekir
KS KS onlinee Picopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 130 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #13 coldplay dedi: Aynen bro 2 yuva mevcut. Genişletmek için tıkla... Bu benim için iyi oldu, teşekkürler. Peki bugün normalde olmayan hafif atlamalar oldu gibi, bu Ram'in dolmasıyla doğru alakalı demi? Artı 0 Eksi
coldplay dedi: Aynen bro 2 yuva mevcut. Genişletmek için tıkla... Bu benim için iyi oldu, teşekkürler. Peki bugün normalde olmayan hafif atlamalar oldu gibi, bu Ram'in dolmasıyla doğru alakalı demi?
coldplay Hectopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 437 Çözümler 1 26 Şubat 2022 #14 onlinee dedi: Bu benim için iyi oldu, teşekkürler. Peki bugün normalde olmayan hafif atlamalar oldu gibi, bu Ram'in dolmasıyla doğru alakalı demi? Genişletmek için tıkla... Atlamalar derken bro? Artı 0 Eksi
onlinee dedi: Bu benim için iyi oldu, teşekkürler. Peki bugün normalde olmayan hafif atlamalar oldu gibi, bu Ram'in dolmasıyla doğru alakalı demi? Genişletmek için tıkla... Atlamalar derken bro?
KS KS onlinee Picopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 130 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #15 coldplay dedi: Atlamalar derken bro? Genişletmek için tıkla... Blender kullanıyorum ( animasyon\tasarım için) kare atlaması (FPS düşüşü gibi) oldu. Ondan bahsettim. Artı 0 Eksi
coldplay dedi: Atlamalar derken bro? Genişletmek için tıkla... Blender kullanıyorum ( animasyon\tasarım için) kare atlaması (FPS düşüşü gibi) oldu. Ondan bahsettim.
coldplay Hectopat Katılım 10 Şubat 2022 Mesajlar 437 Çözümler 1 26 Şubat 2022 #16 onlinee dedi: Blender kullanıyorum ( animasyon\tasarım için) kare atlaması (FPS düşüşü gibi) oldu. Ondan bahsettim. Genişletmek için tıkla... Yani pek bilgim yoktur da, sistem rahat çalışmazsa anormal durumlar oluşabilir sanırım. Artı 0 Eksi
onlinee dedi: Blender kullanıyorum ( animasyon\tasarım için) kare atlaması (FPS düşüşü gibi) oldu. Ondan bahsettim. Genişletmek için tıkla... Yani pek bilgim yoktur da, sistem rahat çalışmazsa anormal durumlar oluşabilir sanırım.
KS KS onlinee Picopat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 130 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #17 coldplay dedi: Yani pek bilgim yoktur da, sistem rahat çalışmazsa anormal durumlar oluşabilir sanırım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler! Artı 0 Eksi
coldplay dedi: Yani pek bilgim yoktur da, sistem rahat çalışmazsa anormal durumlar oluşabilir sanırım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler!