Nanooo Decapat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 504 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar 8 GB RAM'im var 2x2 yeni 8 GB'lik bir RAM alacağım ama çok karıştı kafam. Tek bildiğim 4 slotun 2'si dolu. DDR3 1600MHz ikisi de. Baska ne öğrenmem lazım? Bir de 80NT anakartim mi oluyor? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2022
Arkadaşlar 8 GB RAM'im var 2x2 yeni 8 GB'lik bir RAM alacağım ama çok karıştı kafam. Tek bildiğim 4 slotun 2'si dolu. DDR3 1600MHz ikisi de. Baska ne öğrenmem lazım? Bir de 80NT anakartim mi oluyor?
Xynel Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 168 Çözümler 5 16 Kasım 2022 #2 Cl değerleri önemlidir Artı 0 Eksi
KS KS Nanooo Decapat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 504 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #3 Xynel dedi: Cl değerleri önemlidir Genişletmek için tıkla... Baska yok demi bide bu 80nt ankartmi Artı 0 Eksi
Xynel Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 168 Çözümler 5 16 Kasım 2022 #4 Nereden buldunuz bu bilgiyi internete yazınca notebook çıkıyor bilgisayarınızın/anakartınızın modeline göre kaç gb ram desteklediğine de bakmanız lazım Artı 0 Eksi
Nereden buldunuz bu bilgiyi internete yazınca notebook çıkıyor bilgisayarınızın/anakartınızın modeline göre kaç gb ram desteklediğine de bakmanız lazım
KS KS Nanooo Decapat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 504 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #5 Xynel dedi: Nereden buldunuz bu bilgiyi internete yazınca notebook çıkıyor bilgisayarınızın/anakartınızın modeline göre kaç gb ram desteklediğine de bakmanız lazım Genişletmek için tıkla... Ankarta göre değiilmi anakart modeline bakıyorum o yüzden bulmaioyrum Xynel dedi: Nereden buldunuz bu bilgiyi internete yazınca notebook çıkıyor bilgisayarınızın/anakartınızın modeline göre kaç gb ram desteklediğine de bakmanız lazım Genişletmek için tıkla... Tam modelini bilmiyorum tek lenovo ideaped5 bunu ama bir sürü notebook var Artı 0 Eksi
Xynel dedi: Nereden buldunuz bu bilgiyi internete yazınca notebook çıkıyor bilgisayarınızın/anakartınızın modeline göre kaç gb ram desteklediğine de bakmanız lazım Genişletmek için tıkla... Ankarta göre değiilmi anakart modeline bakıyorum o yüzden bulmaioyrum Xynel dedi: Nereden buldunuz bu bilgiyi internete yazınca notebook çıkıyor bilgisayarınızın/anakartınızın modeline göre kaç gb ram desteklediğine de bakmanız lazım Genişletmek için tıkla... Tam modelini bilmiyorum tek lenovo ideaped5 bunu ama bir sürü notebook var
Xynel Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 168 Çözümler 5 16 Kasım 2022 #6 Nanooo dedi: Ankarta göre değiilmi anakart modeline bakıyorum o yüzden bulmaioyrum Tam modelini bilmiyorum tek lenovo ideaped5 bunu ama bir sürü notebook var Genişletmek için tıkla... laptoplarda modele göre laptopsa arkasında muhtemelen yazar Artı 0 Eksi
Nanooo dedi: Ankarta göre değiilmi anakart modeline bakıyorum o yüzden bulmaioyrum Tam modelini bilmiyorum tek lenovo ideaped5 bunu ama bir sürü notebook var Genişletmek için tıkla... laptoplarda modele göre laptopsa arkasında muhtemelen yazar
KS KS Nanooo Decapat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 504 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #7 Xynel dedi: laptoplarda modele göre laptopsa arkasında muhtemelen yazar Genişletmek için tıkla... Tmaam simdi bi toplayalm 1600mh z4 de 2 si si dolu 8gb ramim var baska ne bilmem lazım Artı 0 Eksi
Xynel dedi: laptoplarda modele göre laptopsa arkasında muhtemelen yazar Genişletmek için tıkla... Tmaam simdi bi toplayalm 1600mh z4 de 2 si si dolu 8gb ramim var baska ne bilmem lazım
Xynel Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 168 Çözümler 5 16 Kasım 2022 #8 Nanooo dedi: Tmaam simdi bir toplayalm 1600mh Z4 de 2'si si dolu 8 GB RAM'im var baska ne bilmem lazım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız 16gb'ı desteklemesi lazım bir de laptopsa sodiim RAM lazım 1600MHz ve CAS değeri. Artı 0 Eksi
Nanooo dedi: Tmaam simdi bir toplayalm 1600mh Z4 de 2'si si dolu 8 GB RAM'im var baska ne bilmem lazım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız 16gb'ı desteklemesi lazım bir de laptopsa sodiim RAM lazım 1600MHz ve CAS değeri.
KS KS Nanooo Decapat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 504 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2022 #9 Xynel dedi: Bilgisayarınız 16gb'ı desteklemesi lazım bir de laptopsa sodiim RAM lazım 1600MHz ve CAS değeri. Genişletmek için tıkla... Ya zaten laptop ramleri ile pc ayrı deilmi bizimkiler yeşil gibi bişey Xynel dedi: Bilgisayarınız 16gb'ı desteklemesi lazım bir de laptopsa sodiim RAM lazım 1600MHz ve CAS değeri. Genişletmek için tıkla... Desteklemeye nerden bakcaz 4 tane slotum var 2 si dolu suan Xynel dedi: Bilgisayarınız 16gb'ı desteklemesi lazım bir de laptopsa sodiim RAM lazım 1600MHz ve CAS değeri. Genişletmek için tıkla... Desteklemeye nerden bakcaz 4 tane slotum var 2 si dolu suan Artı 0 Eksi
Xynel dedi: Bilgisayarınız 16gb'ı desteklemesi lazım bir de laptopsa sodiim RAM lazım 1600MHz ve CAS değeri. Genişletmek için tıkla... Ya zaten laptop ramleri ile pc ayrı deilmi bizimkiler yeşil gibi bişey Xynel dedi: Bilgisayarınız 16gb'ı desteklemesi lazım bir de laptopsa sodiim RAM lazım 1600MHz ve CAS değeri. Genişletmek için tıkla... Desteklemeye nerden bakcaz 4 tane slotum var 2 si dolu suan Xynel dedi: Bilgisayarınız 16gb'ı desteklemesi lazım bir de laptopsa sodiim RAM lazım 1600MHz ve CAS değeri. Genişletmek için tıkla... Desteklemeye nerden bakcaz 4 tane slotum var 2 si dolu suan
Xynel Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 168 Çözümler 5 16 Kasım 2022 #10 Nanooo dedi: Ya zaten laptop RAM'leri ile PC ayrı değilmi bizimkiler yeşil gibi bir şey. Desteklemeye nereden bakacağız 4 tane slotum var 2'si dolu şu an. Desteklemeye nereden bakacağız 4 tane slotum var 2'si dolu şu an. Genişletmek için tıkla... Notebook ise modeline göre bakacaksınız kasa ise anakartına göre. Artı 0 Eksi
Nanooo dedi: Ya zaten laptop RAM'leri ile PC ayrı değilmi bizimkiler yeşil gibi bir şey. Desteklemeye nereden bakacağız 4 tane slotum var 2'si dolu şu an. Desteklemeye nereden bakacağız 4 tane slotum var 2'si dolu şu an. Genişletmek için tıkla... Notebook ise modeline göre bakacaksınız kasa ise anakartına göre.