Çözüldü Laptop şarj dolmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mega MegaPat

Hectopat
Daha fazla  
Başlıktaki gibi hiç dolmuyor. Sabahtan beri 29'da, 100 kere en az çıkar tak yaptım olmadı. Nasıl çözerim?

Çözüm
Sorunu yavaş vurma usulü ile birkaç dakika önce çözdüm. Birkaç kere yavaşça ve yumuşakça vurdum. Şu an, 29'dan 25'e düşmüştü, şimdi 49.
Ya şarj aletinde bir problemin vardır ya da maalesef ki bataryanda.Aynı sorundan bende uzun süredir muzdariptim.Şarjım 3 saatte %10-20 artıyordu ya da 90 bandında kalıyordu.Eğer imkanın varsa şarj aleti ve batarya sistemini değiştirmeni tavsiye ederim.Çünkü benim gibi gözardı edersen sonu maalesef ki ''şarja mahkum'' olacaktır.Eğer masraflara değecek bir sistemin varsa mümkün mertebe değiştirmeye bak.Ek olarak bi pil ayarlarına gir göz at arkaplanda acaba bunu sömüren bir şeyler var mı diye.Ya da en basidinden parlaklığı falan 0 yap her şeyi minimuma ayarla.Öyle şarj etmeye çalış.Olmuyorsa dediğim gibi değiştirmek en iyi seçenek olacaktır.

Sorunu yavaş vurma usulü ile birkaç dakika önce çözdüm. Birkaç kere yavaşça ve yumuşakça vurdum. Şu an, 29'dan 25'e düşmüştü, şimdi 49.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı