Laptop Şarj Girişinde Temassızlık Sorunu

Emirhan Kerem

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bundan daha önce bir kez daha başıma geldi. Laptopımın şarj girişinde temassızlık oluyordu ve ben de şarj kablosunu değişik şekillere sokup hallediyordum. Sonrasında artık bu halden bıktım ve bir bilgisayarcıya götürdüm ve benden 70 lira aldı. 7-8 aydır kullanıyordum ve yine bu sorun olmaya başladı. Yine şarj kablosunun şeklini değiştiriyorum, eğiyorum, büküyorum yani öyle hallediyorum şu an. Fakat ben internette araştırdığımda bunu 20 30 liraya yapıyorlamış. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben bundan daha önce bir kez daha başıma geldi. Laptopımın şarj girişinde temassızlık oluyordu ve ben de şarj kablosunu değişik şekillere sokup hallediyordum. Sonrasında artık bu halden bıktım ve bir bilgisayarcıya götürdüm ve benden 70 lira aldı. 7-8 aydır kullanıyordum ve yine bu sorun olmaya başladı. Yine şarj kablosunun şeklini değiştiriyorum, eğiyorum, büküyorum yani öyle hallediyorum şu an. Fakat ben internette araştırdığımda bunu 20 30 liraya yapıyorlamış. Sizce ne yapmalıyım?

En temizi güzel bir şarj cihazı al bir kere para ver kafan rahat etsin...

Şarj cihazımda hiçbir sorun yok sorun laptopın şarj girişinde, sanırım orası kopmuş ve lehim olması gerekiyor.

Bilgisayarcıdan ziyade bence o zaman bir de elektrikçiden fiyat alman da fayda var durumu ona anlat zaten yardımcı olabileceği bir şey varsa emin ol daha uyguna yapar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı