R5 7600 ve RTX 5070 Ti sistem nasıldır?

Hocam, attığınız resimdekinin aynısını aldım diyelim. En az kaç watt PSU almam gerekir ve benim kasaya sığıyor mu?

Hocam, attığınız resimdekinin aynısını aldım diyelim. En az kaç watt PSU almam gerekir ve benim kasaya sığıyor mu?

İşlemcinin ve ekran kartının TDP Watt değerlerini toplayıp 100 ekleyin. Minimum o oluyor. Kasanız 340mm kadar sığar gözüküyor. Nitro+ yanlış bakmıyorsam 331mm.

Son düzenleme:
Hocam, toplam Tdp 370–380 W olarak çıkıyor. İkisi yanlış mı, yaptım bilmiyorum ama bana 5070 Ti için bile 850 W önerdiler. Bu kart daha fazla watt çekiyor, 1000 W almam gerekmiyor mu

Hocam, toplam Tdp 370–380 W olarak çıkıyor. İkisi yanlış mı, yaptım bilmiyorum ama bana 5070 Ti için bile 850 W önerdiler. Bu kart daha fazla watt çekiyor, 1000 W almam gerekmiyor mu

Uykudan kafa kalmamış hocam, yanlış yazmışım. Minimum o oluyor. Üstü olursa daha iyi olur ama 1000W gereksiz şu anda. 850W yeterli. Cratos güzel ürün.

Örnek olması açısından 7700XT,7500F sistemim 600W ile çalışıyor. Merak etmeyin 1000W gereksiz.

Hocam, anladım😀. Peki sizce daha iyi bir soğutmaya ihtiyacım var mı? Veya hangi markanın PSU’sunu almalıyım? Bana birkaç tane önerir misiniz ayrıca kasamın küçük kalacağını düşünüp korkuyorum. Bana bir tane de mesh, ferah bir kasa önerir misiniz?

Hocam, anladım😀. Peki sizce daha iyi bir soğutmaya ihtiyacım var mı? Veya hangi markanın PSU’sunu almalıyım? Bana birkaç tane önerir misiniz ayrıca kasamın küçük kalacağını düşünüp korkuyorum. Bana bir tane de mesh, ferah bir kasa önerir misiniz?

PSU konusunda çok bilgim yok hocam. Yanlış yönlendirmek istemem. @roxy1881 @yusuf7878 hocalarım çok daha iyi biliyor. Kasa için bütçe kaç olur ?

Hocam, bütçe mi bilmiyorumki, 5 k diyelim

Hocam, ayrıca Vatanda fiyatı 39 k gözüküyor attığınız ekran kartı

Hocam, bütçe mi bilmiyorumki, 5 k diyelim

Hocam, ayrıca Vatanda fiyatı 39 k gözüküyor attığınız ekran kartı

Geçenlerde almıştım hocam ekran görüntüsünü. Örnek olması açısından attım.

Kasa bu tercih edilebilir. Ben de sizin sisteme benzer 2. bir sistem daha alacaktım bunu ve Cratosu önermişlerdi.

Geçenlerde almıştım hocam ekran görüntüsünü. Örnek olması açısından attım.

Kasa bu tercih edilebilir. Ben de sizin sisteme benzer 2. bir sistem daha alacaktım bunu ve Cratosu önermişlerdi.
Hocam, bu kasa RTX 9070 XT’yi rahatlıkla alır mı?

Attığım Raijintek'e bakın güzel PSU dur.
Hocam, onu alacağım, büyük ihtimalle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı