Laptop şarj olmamaya başladı

eymensari

Hectopat
Daha fazla  
İsmini bilmediğim için şarj kısmı dedim prizden gelen kabloyla laptopun arasındaki siyah kutudan bahsediyorum. Malum Gaming laptoplar prize bağlı değilken tam performansta çalışmıyor. Ondan dolayı aralıksız prize bağlı duruyor. Şimdi bilgisayar prize bağlı olduğu halde şarj olmuyor gözüküyor. Bir bakayım dedim o şarj kısmını elime aldım elim yandı. Elimi maksimum 2 saniye değdirebiliyorum. Eline almak da değil sadece parmak ucuyla değdimek diyorum.

16878099721146085420030713908638.jpg

Bahsettiğim şarj kısmı bu.

-sanırım adaptör orijinal değil, orijinal adaptörün üzerindeki değerlere bakıp ona uygun yeni adaptör almanızı öneririm. ısınmasının sebebi bilgisayarınıza uygun bir adaptör kullanmamanız olabilir.
-adaptör ısınıyor ama bilgisayar şarj olmuyorsa adaptör ve bilgisayarın soketi arasında kalan kabloda sıkıntı olabilir. bilgisayarcılar o kabloyu değiştirebiliyor ama yine adaptörün değerlerine uygun bir kabloyla değiştirilmesi gerekiyor.

-sanırım adaptör orijinal değil, orijinal adaptörün üzerindeki değerlere bakıp ona uygun yeni adaptör almanızı öneririm. ısınmasının sebebi bilgisayarınıza uygun bir adaptör kullanmamanız olabilir.
-adaptör ısınıyor ama bilgisayar şarj olmuyorsa adaptör ve bilgisayarın soketi arasında kalan kabloda sıkıntı olabilir. bilgisayarcılar o kabloyu değiştirebiliyor ama yine adaptörün değerlerine uygun bir kabloyla değiştirilmesi gerekiyor.
laptopu aldığımda kutudan çıktı yani orijinal

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı