Laptop şarj olurken FPS düşmesi

onurcanpoyraz

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
Selamlar herkese. Aşağıda verdiğim özelliklerdeki dizüstü bilgisayarım ile şarj olurken oyun oynadığımda, örneğin CS:GO'da 10 - 20 FPS arası alıyorum. Eğer pil tam doluysa veya fiş takılı değilse 100FPS veriyor. Şarj olurken güç seçeneklerini YÜksek Performans olarak ayarladım fakat yinede sorunun kaynağını bulamadım. Sorun donanımsal olabilir mi?
PC Özellikleri:
8GB RAM
İ5 8.gen
MX150 2GB VRAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar herkese. Aşağıda verdiğim özelliklerdeki dizüstü bilgisayarım ile şarj olurken oyun oynadığımda, örneğin CS:GO'da 10 - 20 FPS arası alıyorum. Eğer pil tam doluysa veya fiş takılı değilse 100FPS veriyor. Şarj olurken güç seçeneklerini YÜksek Performans olarak ayarladım fakat yinede sorunun kaynağını bulamadım. Sorun donanımsal olabilir mi?
PC Özellikleri:
8GB RAM
İ5 8.gen
MX150 2GB VRAM
Bataryasını çıkararak oynayın. Şarz olurken performansı otomatikman sınırlıyor.

PC Özellikleri:
8GB RAM
İ5 8.gen
MX150 2GB VRAM
Şarj olurken bilgisayarı kullanmak pili ısıtır ve bu ısı tüm kasaya yayılır. tüm donanımların ısısı arttığındada donanımlar kendini korumaya alır ve performansını düşürür.fps kaybı yaşamanın sebebi budur.

Adaptör orjinal zaten daha pc yi alalı 1 sene olmadı bataryanında arızalı oldupunu düşünmüyorum. Ayrıca batarya çıkarılabilir değil. Güç seçenekleride hem şarzda hemde pildeyken tem verim verecek şekilde ayarlı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı