Laptop şarj olurken mi oyun oynanmalı, yoksa doldur boşalt mı yapılmalı?

EnesTr01

Hectopat
Yer
adana
Daha fazla  
Meslek
hemşire
Yeni bir Gaming laptop aldım bataryası gömülü çıkartamıyorum maalesef ve arada kaldım. Şarjda mı oyun oynamalıyım yoksa doldur boşalt mı yapmayalım? Bataryam ölürse değişir mi onu da bilmiyorum bataryamın öleceğini de bilmiyorum. Yardım edip açıklar mısınız rica etsem?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni bir Gaming laptop aldım bataryası gömülü çıkartamıyorum maalesef ve arada kaldım. Şarjda mı oyun oynamalıyım yoksa doldur boşalt mı yapmayalım? Bataryam ölürse değişir mi onu da bilmiyorum bataryamın öleceğini de bilmiyorum. Yardım edip açıklar mısınız rica etsem?

Pirize takılı değilken laptoptan oyun oynayanı pek görmedim açıkçası. Pilleri uzun ömürlü olmadığı için genelde takılı oynuyorlar. Onun dışında maksimum performansı alamazsınız diye düşünüyorum takılı değilken.

Şarj olurken oyna tak çıkar yapma

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı