Laptop şarjda değilken DRIVER_POWER_STATE_FAILURE hatası

İşletim sistemi
Windows 10

B98U

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi günler dilerim, başlıkta da ifade ettiğim gibi başıma dert olmuş bir sorun var, laptopu güce bağlı kullanırken hiçbir sıkıntı yaşamıyorum fakat şarjdan çıkardığımda 2-3 dakika kadar sonra donup drıver_power_state_faılure açıklamasıyla mavi ekran veriyor. Minidump dosyasını rehberlerden gördüğüm kadarıyla analiz ettim ve servis adı olarak "amdwddmg" ismine ulaştım, sonrasında ekran kartı güncellemelerini kontrol ettim fakat orada da bir eksik göremedim ve yeterince bilgi sahibi olmadığımdan sizlere danışmak istedim. Şimdiden teşekkür ederim.
DMP dosyası: 0.52421-11015-01.dmp
Bir önceki hata: 052421-12406-01.dmp
Windows 10 - Ryzen 5 3500U with Radeon Vega Mobile GFX - AMD Radeon 540X.

Bataryanız ne durumda?

Rehberi uygulayın:

Ayrıca BIOS güncelleyin.

Dediklerinizi denedim bir geribildirim yapayım; ekran kartı sürücüsünü kaldırıp arkadaşın dediği sürüme döndüm ve sonrasında diğer arkadaşın dediği üzere bios güncellemesini de kurdum ve şu an bir sıkıntı gözükmüyor. Laptopu masaüstü gibi kullanmak zorunda kalmıştım uzun süredir, normale dönmek rahatlattı :) Çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için.

Dediklerinizi denedim bir geribildirim yapayım; ekran kartı sürücüsünü kaldırıp arkadaşın dediği sürüme döndüm ve sonrasında diğer arkadaşın dediği üzere BIOS güncellemesini de kurdum ve şu an bir sıkıntı gözükmüyor. Laptopu masaüstü gibi kullanmak zorunda kalmıştım uzun süredir, normale dönmek rahatlattı :) çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için.

Tamamdır. Yeni hata olursa dosyaları paylaşırsınız. Rica ederim.

Tam çözüldü demişken yine aynı senaryoda (sarjdan çıkarıldığında) bu sefer de mavi ekran vermeden direkt restart atıyor, dolayısıyla herhangi bir dump dosyası da yok yine elim kolum bağlandı.

Tam çözüldü demişken yine aynı senaryoda (sarjdan çıkarıldığında) bu sefer de mavi ekran vermeden direkt restart atıyor, dolayısıyla herhangi bir dump dosyası da yok yine elim kolum bağlandı.

Merhaba aynı sorun bende de var çözüm bulabildiniz mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı