Arkadaşlar laptop aldım ve laptop şarjda değilken FM oynamak konfor acısından sıkıntı yaratır mı?
Laptop sarjda olunca tam performans çalışır ama laptop sarjda değilse ne kadar oyun modundada olsa tam performans veremez o yüzden sarjda kullanmak daha çok verim getirir oyun oynarkenArkadaşlar laptop aldım ve laptop şarjda değilken FM oynamak konfor acısından sıkıntı yaratır mı?
Bu laptop dediğimiz alet, içinde pil barındırır. Laptobu prizden çekersen pilden çalışır. Laptobun içindeki pil ise belli bir güç çıkışından fazlasını veremez. Örneğin atıyorum prize takılıyken adaptör 200 Watt güç ile besliyor laptobu. Batarya ises maksimum 60 Watt çıkış veriyor. Bu da harici ekran kartını işin içine katmaya yetmez. Dolayısıyla laptopu yapan insanlar da prizden çekince laptop şlaks diye kapanmasın diye harici ekran kartını devre dışı bırakır. Yani, prizden çektiğinde RTX ekran kartı yerine dahili ekran kartı ile oyunu oynarsın. Haliyle evet konfor açısından sıkıntı yaşarsın.Arkadaşlar laptop aldım ve laptop şarjda değilken FM oynamak konfor acısından sıkıntı yaratır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.