Bir şey fark ettim. Laptopta şarjda oynarken FPS düşmesi ve Freezingler oluyor. Ama pilde oynarken hiç takılma olmuyor. Akıcı bir şekilde oynuyorum. Kusura bakmayın bunla ilgili 3. konum ama ne yapabilirim. Çözümünü buldum diyorum yeniden başlıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Bir şey fark ettim. Laptopta şarjda oynarken FPS düşmesi ve freezingler oluyor. Ama pilde oynarken hiç takılma olmuyor. Akıcı bir şekilde oynuyorum. Kusura bakmayın bunla ilgili 3. konum ama ne yapabilirim. Çözümünü buldum diyorum yeniden başlıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Windows-güç seçenekleri-yüksek performans- yaparsanız sorununuz çözülebilir. Eğer bir gamebook kullanıyorsanız laptopunuzun kendi Controlleri üzerinden ayarlamalar yapabilirsiniz.
Pildeyken güç kullanımı düşüyor bu normal. Ayarlardan yine de siz güç tüketiminden yüksek performans ayarı yapın. Pil ve şarj için ayrı ayrı ayarlamalar mevcut.
Windows-güç seçenekleri-yüksek performans- yaparsanız sorununuz çözülebilir. Eğer bir gamebook kullanıyorsanız laptopunuzun kendi Controlleri üzerinden ayarlamalar yapabilirsiniz.
Pildeyken güç kullanımı düşüyor bu normal. Ayarlardan yine de siz güç tüketiminden yüksek performans ayarı yapın. Pil ve şarj için ayrı ayrı ayarlamalar mevcut.
Bir şey fark ettim. Laptopta şarjda oynarken FPS düşmesi ve freezingler oluyor. Ama pilde oynarken hiç takılma olmuyor. Akıcı bir şekilde oynuyorum. Kusura bakmayın bunla ilgili 3. konum ama ne yapabilirim? Çözümünü buldum diyorum yeniden başlıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Şarjdayken sistem daha hızlı çalışır, bunun sonucu daha fazla ısınır. Soğutma yeterli gelmiyorsa CPU/GPU kendine zarar gelmesin diye bir noktadan sonra frekans düşürür bu da performans düşüşünü beraberinde getirir. Sendeki sorun budur muhtemelen.
Sonuç olarak, sıcaklıkları kontrol altına almalısın.