Laptop Şarjdayken FPS düşmesi

Ruikii

Centipat
Yer
Only I Can Change My Life..
Daha fazla  
Bir şey fark ettim. Laptopta şarjda oynarken FPS düşmesi ve Freezingler oluyor. Ama pilde oynarken hiç takılma olmuyor. Akıcı bir şekilde oynuyorum. Kusura bakmayın bunla ilgili 3. konum ama ne yapabilirim. Çözümünü buldum diyorum yeniden başlıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Windows-güç seçenekleri-yüksek performans- yaparsanız sorununuz çözülebilir. Eğer bir gamebook kullanıyorsanız laptopunuzun kendi Controlleri üzerinden ayarlamalar yapabilirsiniz.

Hocam bende de tam tersi bir sorun mevcut. Şarjda oynarken hiçbir donma olmuyor fakat pilde oynadığım zaman oyun aşırı derece de kasıyor.

Hocam bende de tam tersi bir sorun mevcut. Şarjda oynarken hiçbir donma olmuyor fakat pilde oynadığım zaman oyun aşırı derece de kasıyor.

Pildeyken güç kullanımı düşüyor bu normal. Ayarlardan yine de siz güç tüketiminden yüksek performans ayarı yapın. Pil ve şarj için ayrı ayrı ayarlamalar mevcut.

Windows-güç seçenekleri-yüksek performans- yaparsanız sorununuz çözülebilir. Eğer bir gamebook kullanıyorsanız laptopunuzun kendi Controlleri üzerinden ayarlamalar yapabilirsiniz.
Yüksek performansta zaten
valla laptoplar da pilde olurmuş bende şarjdayken oluyor. Çok ilginç
Pildeyken güç kullanımı düşüyor bu normal. Ayarlardan yine de siz güç tüketiminden yüksek performans ayarı yapın. Pil ve şarj için ayrı ayrı ayarlamalar mevcut.
Yüksek performansta aynı
Yüksek performansta zaten

valla laptoplar da pilde olurmuş bende şarjdayken oluyor. Çok ilginç

Yüksek performansta aynı
Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:

Ben de bunun tam tersi oluyor bende şarj a sokup oyuna giriyorum sonra çıkarıyorum

@Ruikii

Şarjdayken sistem daha hızlı çalışır, bunun sonucu daha fazla ısınır. Soğutma yeterli gelmiyorsa CPU/GPU kendine zarar gelmesin diye bir noktadan sonra frekans düşürür bu da performans düşüşünü beraberinde getirir. Sendeki sorun budur muhtemelen.

Sonuç olarak, sıcaklıkları kontrol altına almalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…