Laptop şarjdayken laptop soğutucuyu çalıştırmak zarar verir mi?

brk5000

Centipat
Merhaba, HP Victus laptopum var. Altına sogutucu olarak Zalman-NS2000 aldım. Laptopun şarjı azken şarja taktım. Şarja takılıyken USB ile sogutucuyu baglayıp çalıştırmak laptopa zarar verir mi? Çünkü bir yerden elektrik alırken bir yerden elektrik çekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zararlı değildir. Hatta, şarj sırasında laptopun ısınma olasılığı arttığı için soğutucu kullanmak, cihazın performansını ve ömrünü olumlu yönde etkiler.

Laptopu şarjda kullanmakla aynı şey.

Zararlı değildir. Hatta, şarj sırasında laptopun ısınma olasılığı arttığı için soğutucu kullanmak, cihazın performansını ve ömrünü olumlu yönde etkiler.

Peki ekran kartı fanımda devamlı çalışıyor. İkisi de aynı anda çalışırken ekran kartı fanına zarar gelir mi? Daha yenı satın aldım bir bilgim yok maalesef ki.

Peki ekran kartı fanımda devamlı çalışıyor. İkisi de aynı anda çalışırken ekran kartı fanına zarar gelir mi? Daha yenı satın aldım bir bilgim yok maalesef ki.

Aslında laptoplarda soğutucuya gerek yoktur doğru fan ve macun bakımında ısınmaz bilgisayarınız, ama zararı olacağı kanaatinde değilim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı