Laptop şarjdayken sağ taraf çok ısınıyor

Kolay mı 0 bilgiyle yapılır mı?
Video izleyerek parçalara zarar vermeden doğru şekilde çıkarmayı takmayı öğrenin. Parçalara zarar vermezsiniz ama yinede ne olur ne olmaz. Acemilikten hızlı davranışı kötü sonuçlar doğurabilir. Ayrıca termal macunun aşırı derecede sürülmesi gibi şeyler laptop'un diğer parçalarına sıçrayarak bozabilir. Youtuber'ların nasıl termal macun sürdüğüne iyice göz atın. Kolay bir şey gayet ama aklınızda bulunsun.

Video izleyerek parçalara zarar vermeden doğru şekilde çıkarmayı takmayı öğrenin. Parçalara zarar vermezsiniz ama yine de ne olur ne olmaz. Acemilikten hızlı davranışı kötü sonuçlar doğurabilir. Ayrıca termal macunun aşırı derecede sürülmesi gibi şeyler laptopun diğer parçalarına sıçrayarak bozabilir. YouTuber'ların nasıl termal macun sürdüğüne iyice göz atın. Kolay bir şey gayet ama aklınızda bulunsun.

Tamamdır ben götürmem o zaman evde yaparım. Bir de termal macun fark eder mi internette baktım fazlada.

Tamamdır ben götürmem o zaman evde yaparım. Bir de termal macun fark eder mi internette baktım fazlada.
Güzel termal macunlar ciddi derecede sıcaklığa etki edecektir.
Bana thermal grizzly conductonaut önermişlerdi mükemmel bir macun kendisi. Henüz alamadım ancak bende ekran kartım için alacağım kesinlikle. Sıcaklıkları en çok düşüren macunlardan birisi kendisi.

Yapmadım.

Kaç derece olmalı normalde bu?

Ne kadar zaman oldu ayrıca kullandığınız laptop belli o yüzden ekstra ısınma sorunu olması normal. Kendiniz arkadaşın dediği gibi yapabilirsiniz. Özellikle işlemci ve ekran kartı çiplerin yanında küçük smd diyot smd kondansatör vb elemanlar bulunur muhtemelen üstü bantlıdır. Haliyle sorun olmaz ama mercimek kadar sürüp yaymak yeterli olacaktır. Ayrıca kullanılan termal macun fark ettirir. Bütçeye göre öneri yapılabilir.

Ne kadar zaman oldu ayrıca kullandığınız laptop belli o yüzden ekstra ısınma sorunu olması normal. Kendiniz arkadaşın dediği gibi yapabilirsiniz. Özellikle işlemci ve ekran kartı çiplerin yanında küçük smd diyot smd kondansatör vb elemanlar bulunur muhtemelen üstü bantlıdır. Haliyle sorun olmaz ama mercimek kadar sürüp yaymak yeterli olacaktır. Ayrıca kullanılan termal macun fark ettirir. Bütçeye göre öneri yapılabilir.

Laptopu alalı diyorsan 2-3.

Güzel termal macunlar ciddi derecede sıcaklığa etki edecektir.
Bana Thermal Grizzly Conductonaut önermişlerdi mükemmel bir macun kendisi. Henüz alamadım ancak bende ekran kartım için alacağım kesinlikle. Sıcaklıkları en çok düşüren macunlardan birisi kendisi.

İyide fıyatı varmış kucucuk seyin.

2-3 ay daha zamanı gelmemiş ancak kullandıkları termal macunları kaliteli olmayabiliyor. Kaldı ki ne zamandır stokta duruyor oda belli değil. Değiştirin ve kullandığınız alan da önemli kasadan belli olur ne kadar tozlandığı fanı da yağlayabilirsiniz ancak şimdi hiç o kadar işe girişmeyin. Gerek de olmuyor genelde. Özellikle ses çok geliyorsa yağlanabilir.

İyide fıyatı varmış kucucuk seyin.
Evet hocam ama tek kullanımlık değil birden fazla kullanabiliyorsunuz. Ve fiyatına kesinlikle değer bir macun. Daha ucuz bir seçenek olarak da,
Thermal grizzly kryonaut tavsiye edebilirim ancak dediğim kadar iyi değil.

2-3 ay daha zamanı gelmemiş ancak kullandıkları termal macunları kaliteli olmayabiliyor. Kaldı ki ne zamandır stokta duruyor oda belli değil. Değiştirin ve kullandığınız alan da önemli kasadan belli olur ne kadar tozlandığı fanı da yağlayabilirsiniz ancak şimdi hiç o kadar işe girişmeyin. Gerek de olmuyor genelde. Özellikle ses çok geliyorsa yağlanabilir.
Excalibur'un kullandığı macuna gram güvenim yok. Sıfır bile olsa kaliteli bir macun fabrikada sürülen macundan daha kaliteli olacaktır.

Evet hocam ama tek kullanımlık değil birden fazla kullanabiliyorsunuz. Ve fiyatına kesinlikle değer bir macun. Daha ucuz bir seçenek olarak da,
Thermal Grizzly Kryonaut tavsiye edebilirim ancak dediğim kadar iyi değil.

Arkadaşın bu ürünü kullanması iyi olur. Diğer metal olduğu için acemi de sorun çıkarması daha yüksek.

Thermal Grizzly Kryonaut tavsiye edebilirim ancak dediğim kadar iyi değil.

Excalibur'un kullandığı macuna gram güvenim yok. Sıfır bile olsa kaliteli bir macun fabrikada sürülen macundan daha kaliteli olacaktır.

Bende öyle düşünüyorum ASUS MSI olsa evet güvenilebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı