Laptop şarjı prize takılıyken düşüyor

Adam gibi ürün yapsınlar, vergisini ürün fiyatının iki katı yapmasın servisi insanları iyi davransın kendi kazansın arkadaş. Örneğin Apple servisi kadar güler yüzlü samimi ilgili bir servis yok.
Tamam hocam iyi demiyorum, müşteri hizmetleri, Abra serisi berbat. Fakat adamların her ürünü kötü değil, Monster lafı duydukları gibi alınmaz diyorlar.

Acer marka hocam
Daha öncesinde Asus laptop kullanmıştım. %90 civarlarda gördüğüm çok oluyordu şarja takılı olduğu halde. Şuan Acer Nitro 5 kullanıyorum artık o kadar umrumda değil ki o tür şeyleri kontrol etmiyorum. Sorun çıkarsa bulunur bir çözümü hayatımı etkileyene kadar tepki vermiycem yoksa çok stres oluyorum başım ağrıyor. Cidden çok yoruldum artık.

Daha öncesinde Asus laptop kullanmıştım. %90 civarlarda gördüğüm çok oluyordu şarja takılı olduğu halde. Şuan Acer Nitro 5 kullanıyorum artık o kadar umrumda değil ki o tür şeyleri kontrol etmiyorum. Sorun çıkarsa bulunur bir çözümü hayatımı etkileyene kadar tepki vermiycem yoksa çok stres oluyorum başım ağrıyor. Cidden çok yoruldum artık.
vallahi öyle dostum :) ben de bir çözümü varsa yaparım yoksa kafaya takmaya değmez :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı