OverRar00
Hectopat
Her zaman yapmıyor o beni bir tedirgin etti![]()
Hocam bence benim ekran görüntüsünde ki videoya göz atın sonra halinize şükredin rahatlayın konu kilitlensin.
Her zaman yapmıyor o beni bir tedirgin etti![]()
Tamam hocam iyi demiyorum, müşteri hizmetleri, Abra serisi berbat. Fakat adamların her ürünü kötü değil, Monster lafı duydukları gibi alınmaz diyorlar.Adam gibi ürün yapsınlar, vergisini ürün fiyatının iki katı yapmasın servisi insanları iyi davransın kendi kazansın arkadaş. Örneğin Apple servisi kadar güler yüzlü samimi ilgili bir servis yok.
Tamam hocam iyi demiyorum, müşteri hizmetleri, Abra serisi berbat. Fakat adamların her ürünü kötü değil, Monster lafı duydukları gibi alınmaz diyorlar.
Ben nerede kötülemişim anlamadım , bende monster kullanıyorum bende de aynı oluyor o yüzden sordum ?Tabi, Türk markası olduğu için sonuna kadar kötüle, türk yaptıysa kötüdür zaten.
Daha öncesinde Asus laptop kullanmıştım. %90 civarlarda gördüğüm çok oluyordu şarja takılı olduğu halde. Şuan Acer Nitro 5 kullanıyorum artık o kadar umrumda değil ki o tür şeyleri kontrol etmiyorum. Sorun çıkarsa bulunur bir çözümü hayatımı etkileyene kadar tepki vermiycem yoksa çok stres oluyorum başım ağrıyor. Cidden çok yoruldum artık.Acer marka hocam
vallahi öyle dostumDaha öncesinde Asus laptop kullanmıştım. %90 civarlarda gördüğüm çok oluyordu şarja takılı olduğu halde. Şuan Acer Nitro 5 kullanıyorum artık o kadar umrumda değil ki o tür şeyleri kontrol etmiyorum. Sorun çıkarsa bulunur bir çözümü hayatımı etkileyene kadar tepki vermiycem yoksa çok stres oluyorum başım ağrıyor. Cidden çok yoruldum artık.
Abra serisi berbat değil. Tongfang ve msi markalı kasaya sahip bir kaç modeli var abranın. Bilmeden konuşmayın lütfen.Tamam hocam iyi demiyorum, müşteri hizmetleri, Abra serisi berbat. Fakat adamların her ürünü kötü değil, Monster lafı duydukları gibi alınmaz diyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.