Laptop şarjı sadece pilde kullanımda kaç saat gidiyor?

Yorumunuz için sağ olun. Ben o kadar emin değildim ki yetkililerle görüşüp iade süreci bile başlattım.

2 görüşme gerçekleştirmiştim. İlk görüşme sağladığım gün pazartesi günüydü ve cihaza uzaktan bağlantı kurarak inceledikten sonra, bana bataryada problem olabileceğini, gönderin inceleyelim denildi.

Ben acele etmedim açıkçası birkaç gün kullanmak istedim.

Bu sabah yeniden aradım. Ancak bu kez farklı bir yetkili 30 dk ile 1.5 saat aralığında batarya şarj süresinin olduğunu ve bunun normal olduğunu söyledi. Haliyle çok ikilemde kaldım sizlere sormak istedim.

Endişe etmenize gerek yok genel olarak gaming laptopların hepsi böyle sizin cihazınızda bir sorun yok yani içiniz rahat olsun.

Eco mod varsa ona alın laptopu ekran yenileme hızını 60 Hz alın o şekilde biraz daha uzayabilir belki pil ömrü ama çok etki edeceğini zannetmiyorum.

Dediğiniz gibi 60 Hz olarak ayarladım. Pildeyken o şekilde kullanmak daha mantıklı sanırım.

Bir de Control Center uygulaması var. Orada 3 farklı modu bulunuyor. Performance, Entertainment ve Quiet modları. Şu an entertainment kullanıyorum fakat Quiet modunu aktifleştirmek istediğimde NVIDIA GPU kapat özelliği var. Bu modu aktifleştirmek belki yardımcı olabilir, siz ne düşünüyorsunuz?

Evet, yardımcı olur.

İade imkanınız varsa edip Monster hariç bir marka kullanın derim yine de. Böyle bir fırsat insanın karşısına laptop canı sıkılıp 3-4 kere bozulduktan sonra bir daha gelmiyor da.

Peki yukarda bahsettiğim özelliklere sahip laptop için 54.0 wh batarya gücü sizce nasıl?

Evet, yardımcı olur.

İade imkanınız varsa edip Monster hariç bir marka kullanın derim yine de. Böyle bir fırsat insanın karşısına laptop canı sıkılıp 3-4 kere bozulduktan sonra bir daha gelmiyor da.

Teşekkür ederim. Sanırım kötü bir Monster deneyiminiz olmuş. Vaktiniz varsa dinlemek isterim, merak ettim yaşadıklarınızı.

Endişe etmenize gerek yok genel olarak Gaming laptopların hepsi böyle sizin cihazınızda bir sorun yok yani içiniz rahat olsun.

Teşekkür ederim.

Endişe etmenize gerek yok genel olarak Gaming laptopların hepsi böyle sizin cihazınızda bir sorun yok yani içiniz rahat olsun.

Bir de şunu merak ediyorum. Genelde fişe takılı mı kullanmayı önerirsiniz? Yoksa sürekli fişte kalması sakıncalı mı?

Ayrıca bir yerde okumuştum, haftada 1 bataryayı bitirin yüzde 1-2 olsun mutlaka, sonra şarja takın. Bunu düzenli olarak haftada 1 yapmaya çalışın denmişti. Bu ne kadar doğru?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki yukarda bahsettiğim özelliklere sahip laptop için 54.0 wh batarya gücü sizce nasıl?
Standart değer 54 Wh iş laptoplarında 75'e kadar cıkıyor.

Ayrıca bir yerde okumuştum, haftada 1 bataryayı bitirin yüzde 1-2 olsun mutlaka, sonra şarja takın. Bunu düzenli olarak haftada 1 yapmaya çalışın denmişti. Bu ne kadar doğru?
Bataryayı bu kadar önemsemeyin. Ağır işlerde sürekli kullanımda prizde kullanın onun dışında kullanılmayacak durumlarda prizden çekebilirsin zaten her batarya ne kadar korursan koru 3 4 yıl ömrü var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…