gorselsanatci
Femtopat
Daha fazla
Gaming laptoplarda pil ömrü kısa olur. Maksimum 4 saat kullanımınız olur bazı cihazlarda onun haricinde pil ömrü çok kısa genel olarak bu tür laptopların. Bendeki laptopta bir 3 saat civarı gidiyor 1 aydır kullanıyorum. AMD işlemcili laptoplar pil ömrü olarak daha uzun Intel işlemcili olanlara kıyasla muhtemelen bu Intel ve AMD işlemciler arasındaki dahili ekran kartı farkından kaynaklanıyor.
Gaming laptoplarda pil ömrü kısa olur. Maksimum 4 saat kullanımınız olur bazı cihazlarda onun haricinde pil ömrü çok kısa genel olarak bu tür laptopların. Bendeki laptopta bir 3 saat civarı gidiyor 1 aydır kullanıyorum. AMD işlemcili laptoplar pil ömrü olarak daha uzun Intel işlemcili olanlara kıyasla muhtemelen bu Intel ve AMD işlemciler arasındaki dahili ekran kartı farkından kaynaklanıyor.
Yorumunuz için sağ olun. Ben o kadar emin değildim ki yetkililerle görüşüp iade süreci bile başlattım.
2 görüşme gerçekleştirmiştim. İlk görüşme sağladığım gün pazartesi günüydü ve cihaza uzaktan bağlantı kurarak inceledikten sonra, bana bataryada problem olabileceğini, gönderin inceleyelim denildi.
Ben acele etmedim açıkçası birkaç gün kullanmak istedim.
Bu sabah yeniden aradım. Ancak bu kez farklı bir yetkili 30 dk ile 1.5 saat aralığında batarya şarj süresinin olduğunu ve bunun normal olduğunu söyledi. Haliyle çok ikilemde kaldım sizlere sormak istedim.