Laptop satılıp masaüstüne geçilmeli mi?

• Konuyu başlatan Lskow
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 338
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde R7 7840HS 4060 bir HP Victus 16 laptop var. Memnunum sorun yok fakat masaüstünün o performansını özledim. Şu an satsam kaça satabilirim satarsam hangi sistemleri alabilirim?

Öğrenciysen taşıyıp bir yerlere götürüyorsan satma. Sabit duracaksa masaüstü iyidir. 30-32 civarı satılabilir.

Öğrenciysen taşıyıp bir yerlere götürüyorsan satma. Sabit duracaksa masaüstü iyidir. 30-32 civarı satılabilir.
Taşımıyorum.

HP Victus 16 laptopunuzu şu an satmayı düşünüyorsanız, yaklaşık olarak 35.000 TL ile 38.000 TL arasında bir fiyata satabilirsiniz.
Bana da 35.000 tl uygun geldi olmadı pazarlıkla düşürürüm.

35e satabileceğinizi düşünmüyorum. Sıfırı 42k ve 3 taksit var peşin fiyatına. 3 taksit almak varken 35e ikinci el peşin almazdım. 30 civarına satılabilir.

32k bandına satılabilir diye düşünüyorum
Eğer laptopu hiç dışarıda kullanma gereksinimi duymam, sürekli evde kullanıyorum diyorsanız satılır
Veya elinizde eski bir laptop varsa ona ssd ram güncellemesiyle gündelik işleri yapabilir hale getirip dışarıda onu kullanıp evde yine masaüstüne geçebilirsiniz

Performans konusunda net bir şey diyemiyorum ama masaüstü rtx 4060 ve mobil 4060 arasında uçurum yok. %10-15 performans farkı var. 100 fps aldığınız oyunda 120 fpse çıkacaksınız. Buna değer mi diye düşünün ona göre karar verin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı