Laptop servisi termal macun yenilemesi yapar mı?

Misyal

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba laptopum ASUS marka ve gereğinden fazla ısınıyor. Bilgisayarın termal macununun yenilenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bilgisayarımın garanti servisi termal macun değiştirme işini yapabilir mi? Bu arada bilgisayarımın garantisi bittiği için yapsalar bile bir ücrete yapacaklardır büyük ihtimal eğer yapıyorlarsa ücreti kaç TL gibi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar olduğunu bilemem ama teknik servis kesinlikle yapar önerimde teknik servisin yapması çünkü termal macunu düzgün şekilde çekemezseniz bilgisayar ısınmaya devam eder ama çok fazla bir fiyat alacaklarını düşünmüyorum.
Bilgisayarınızda kaç yıldır termal macunu yenilemediniz?

Ücretini bilmem ama yaparlar tabii. Termal ped kontrolünü de yaparlar.

Ne kadar olduğunu bilemem ama teknik servis kesinlikle yapar önerimde teknik servisin yapması çünkü termal macunu düzgün şekilde çekemezseniz bilgisayar ısınmaya devam eder ama çok fazla bir fiyat alacaklarını düşünmüyorum.
Bilgisayarınızda kaç yıldır termal macunu yenilemediniz?

2 Senedir değiştirmedim
Bana kalırsa kendiniz yapabilirsiniz. İşlem gayet kolay ve YouTube'da birçok video mevcut. Kolay gelsin.
aslında düşünüyorum ama daha önce hiç bilgisayar parçalarına el atmadım şimdi denerken bir şeyleri bozmaktan korkuyorum ondan bilen birinin yapması bence daha iyi olacaktır

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı