I islamsirinov Centipat Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #1 HP 250 G8 adlı laptop bilgisayarı kullanıyorum. İşlemci sıcaklığım CPU-Z benchmark testinde 99 derece ye kadar ulaştı. Taradığım program ise HWMonitor 99 derece çok mu fazla bu bilgisayar için?
HP 250 G8 adlı laptop bilgisayarı kullanıyorum. İşlemci sıcaklığım CPU-Z benchmark testinde 99 derece ye kadar ulaştı. Taradığım program ise HWMonitor 99 derece çok mu fazla bu bilgisayar için?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.233 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #2 Elbette çok fazla, bakım vakti gelmiş de geçmiş bile. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS I islamsirinov Centipat Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #3 Adrastos dedi: Elbette çok fazla, bakım vakti gelmiş de geçmiş bile. Genişletmek için tıkla... Termal macun ne önerirsin? Ben anlamıyorum termal macunlardan. Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: Elbette çok fazla, bakım vakti gelmiş de geçmiş bile. Genişletmek için tıkla... Termal macun ne önerirsin? Ben anlamıyorum termal macunlardan.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.233 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #4 islamsirinov dedi: termal macun ne önerirsin ? ben anlamıyorum termal macunlardan Genişletmek için tıkla... Thermal Grizzly Hydronaut öneririm. Laptop için iyi bir tercih olur. Artı 0 Eksi
islamsirinov dedi: termal macun ne önerirsin ? ben anlamıyorum termal macunlardan Genişletmek için tıkla... Thermal Grizzly Hydronaut öneririm. Laptop için iyi bir tercih olur.
KS KS I islamsirinov Centipat Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #5 Adrastos dedi: Thermal Grizzly hydronaut öneririm. Laptop için iyi bir tercih olur. Genişletmek için tıkla... Nasıl kullanacağım? Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: Thermal Grizzly hydronaut öneririm. Laptop için iyi bir tercih olur. Genişletmek için tıkla... Nasıl kullanacağım?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.233 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #6 islamsirinov dedi: Nasıl kullanacağım? Genişletmek için tıkla... YouTube üzerinde çeşitli videoları var, yapmadıysanız daha önce bu işlemi, güvendiğiniz bir bilgisayarcı aracılığıyla halledebilirsiniz. Veya garantisi vesaire devam ediyorsa HP müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiniz. Artı 0 Eksi
islamsirinov dedi: Nasıl kullanacağım? Genişletmek için tıkla... YouTube üzerinde çeşitli videoları var, yapmadıysanız daha önce bu işlemi, güvendiğiniz bir bilgisayarcı aracılığıyla halledebilirsiniz. Veya garantisi vesaire devam ediyorsa HP müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiniz.
KS KS I islamsirinov Centipat Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #7 Adrastos dedi: YouTube üzerinde çeşitli videoları var, yapmadıysanız daha önce bu işlemi, güvendiğiniz bir bilgisayarcı aracılığıyla halledebilirsiniz. Veya garantisi vesaire devam ediyorsa HP müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yardımın için YouTube üzerinden öğrendim kullanılışını. Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: YouTube üzerinde çeşitli videoları var, yapmadıysanız daha önce bu işlemi, güvendiğiniz bir bilgisayarcı aracılığıyla halledebilirsiniz. Veya garantisi vesaire devam ediyorsa HP müşteri hizmetleri ile görüşebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yardımın için YouTube üzerinden öğrendim kullanılışını.