Laptop sisteme desteklediği GB'dan fazla SSD takarsak ne olur?

Pctech

Hectopat
Arkadaşlar merhaba aslında mantıken sorunun cevabı sistem tanımaz olabilir ama şöyle bir garip durum var. Ideapad 700 cihazımın resmi sitesinde 256 GB M.2 SSD desteklediğini söylüyor ama dünya üzerinde 500GB hatta 1 Terabyte bile takan var ve tanıdığını söylüyor, ben de 500'lük takmak istiyorum ama sizce cihaza eksi bir etkisi olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba aslında mantıken sorunun cevabı sistem tanımaz olabilir ama şöyle bir garip durum var. Ideapad 700 cihazımın resmi sitesinde 256 GB M.2 SSD desteklediğini söylüyor ama dünya üzerinde 500GB hatta 1 Terabyte bile takan var ve tanıdığını söylüyor, bende 500'lük takmak istiyorum ama sizce cihaza eksi bir etkisi olur mu?
Destekleme diye bir şey yok aslında fabrikanın taktığı değer olmasın o.

Maksimum olarak 256 GB yazıyor ama acaba orada belirttikleri maksimum 256 GB fabrikasyon opsiyon olarak mı maksimum 256 GB. Yani depolama konusunda GB sınırı olduğunu ilk kez görüyorum diyebilirim.

SATA alabilirsiniz eğer böyle bir sınır varsa. ROM var mı göremedim yok sanırım.

Maksimum olarak 256 GB yazıyor ama acaba orada belirttikleri maksimum 256 GB fabrikasyon opsiyon olarak mı maksimum 256 GB. Yani depolama konusunda GB sınırı olduğunu ilk kez görüyorum diyebilirim.

SATA alabilirsiniz eğer böyle bir sınır varsa. ROM var mı göremedim yok sanırım.
SATA ssd var hdd yi söküp onu taktım ama birde boş m2 YUVASI var oraya da takmak istiyorum

Yani ben kapasite konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum. Olursa iade edersiniz. SSD kutusunu açarken hırpalamadan açarsanız iade edersiniz.
Hocam Çalışır takanlar var ama sorum şu problem yaratır mı acaba cihaza
Destekleme diye bir şey yok aslında fabrikanın taktığı değer olmasın o.

Hocam resmi sitesinde bu görseller var mesela şu da garip RAM'e Max 16 demiş zaten üzerinde 16 var. Screenshot_20201208_221048.jpg Screenshot_20201208_221107.jpg

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı