s7baba
Femtopat
Daha fazla
Konuya sonradan katılıyorum ama 3k civarına ne alınabilir az önce rawm es21 sipariş verdim a tier bı mouse mu yoksa s tier mı içimde bir şüphe oluştu şimdi sizce?
Konuya sonradan katılıyorum ama 3k civarına ne alınabilir az önce rawm es21 sipariş verdim a tier bı mouse mu yoksa s tier mı içimde bir şüphe oluştu şimdi sizce hocam?Bence bu ürünlere çok fazla verilmiş.
Razer Viper V3 Pro - TTC scroll kullanımına geçmelerine rağmen bariz sorun ortadan kalksa da kalan sorunlar devam ediyor.
Logitech G Pro X Superlight 2 / DEX - Kaplama ve malzeme kalitesi olarak iyi bir seri değil.
Scyrox V8 / V6 - Malzeme kalitesi olarak yine aynı kategorideki ürünlerden geri.
ATK A9 Ultra - Malzeme ve kaplama kalitesi olarak yine aynı kategorideki ürünlerden geri.
Razer Deathadder V3 Pro - Kronik scroll sorunlu.
Razer Deathadder V3 8K - Kronik scroll sorunlu.
ATK F1 Extreme - 200mAh batarya ve malzeme kalitesi.
ATK F1 Pro / Ultimate - 250mAh batarya ve malzeme kalitesi.
VXE Mad R / Major - Malzeme kalitesi olarak yine aynı kategorideki ürünlerden çok geri.
Attack Shark R5 Ultra - Driverlar malware, malzeme kalitesi olarak çok geri.
Rampage Zenit Pro 4K - Malzeme kalitesi olarak geri.
Bu ürünlerle de yukardakiler aynı kategorilerde olduğundan saçma olmuş.
RAWM Leviathan V4 - Malzeme kalitesi olarak inanılmaz tepe bir ürün, 54L15 ve 3950 kullanıyor.
Razer Deathadder V4 Pro - Razer'ın uzun zamandır yaptığı tek güzel iş, fiyat göz önüne alınmadığı için daha yukarda olmalı.
RAWM ER21 / ES21 Pro - Malzeme kalitesiyle öne çıkan bir marka zaten, MAD R gibi bir ürünle aynı yerde olması çok saçma. SH01 de listede varsa göremedim, yoksa onun da eklenmesi lazım.
Fantech Helios 2 Pro - Malzeme kalitesiyle öne çıkan bir ürün, MAD R gibi bir ürünle aynı yerde olması çok saçma.
Hitscan Hyperlight - A düşük kalmış, çok güzel bir ürün. Kategorideki rakiplerine göre kesinlikle S olmalı.
Yorulduğum için A aşağısına bakmadım.
Son düzenleme: