Laptop Sök Tak Sonrası Windows'a Girememe Sorunu

Makaleler
1
Daha fazla  
Laptopun içini açıp birkaç temizleme sonrası tekrar montajı tamamlandı. Fakat açarken BIOS ekranına kendiliğinden giriyor ve çıkınca tekrar kendisi BIOS'a giriyor. Birçok ayar denedim fakat çözüme ulaşamadım. HDD'nin kablosunun takılı olduğundan eminim. Sistemde hazır olarak zaten Windows 10 yüklü. Default ayarlara getirdik BIOS'u fakat sonuç alamadık. Şimdiden teşekkür ediyorum edeceğiniz yardımlar için.

BIOS içerisinde HDD görünüyor mu?
HDD'nin ribbon kablosuna ya da soketine zarar vermiş olabilirisiniz.
Zarar verdiğimi düşünmüyorum açıkçası.
HDD görünüyor mu emin değilim. Görüntüyü bıraktım aşağıya.

Hocam parçaları çıkarıp temizlediyseniz parçaların yuvalara tam oturdugundan emin olun.
Herhangi bir parçayı çıkarmadım. Dolayısıyla bunun neden olduğunu düşünmüyorum.

HDD görünmüyor.Hdd'nin kablosunu vs kontrol edin çıkar tak yapın.
Teşekkür ederim. Fakat HDD'nin görünmediğinden şüphelenip tak çıkar yapılmıştı. Tekrar mı deneyeyim?
Ek olarak bilgisayarı açarken görüntüsünü bıraktığım ekran karşıma çıkıyor.

Son düzenleme:
Bilgisayar kendisini BOOT edecek bir donanım bulamıyor. Attığın fotoğrafa bakacak olursak. BİOS üzerinde HDD görünmüyor.

Bilgisayar kendisini BOOT edecek bir donanım bulamıyor. Attığın fotoğrafa bakacak olursak. BİOS üzerinde HDD görünmüyor.
Tekrar kontrol ettim. HDD'nin takılı olduğundan ve bağlantısının yapıldığından eminim. Hala sorunu çözebilmiş değilim.

HDD laptopın giriş yerine doğru ittirmelisin, tam oturduğundan emin ol. HDD görünmüyor. O yüzden BIOS a giriyor. Nasıl yapacağını buradan bakabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gerekirse HDD'nin olduğu yeri fotoğraf çekerek buraya atabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…