Laptop soğutucu önerisi

Eray.K

Hectopat
Katılım
17 Mart 2021
Mesajlar
45
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar benim HP Pavilion 15-DK1014NT bilgisayarım var. 2 ay önce aldım. Performans moduna aldığımda sıcaklık 90-100 derecelere kadar çıkabiliyor, bu yüzden soğutucu almayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk önce termal macun değiştir.

2 ay önce almış.

Merhabalar benim HP Pavilion 15-DK1014NT bilgisayarım var. 2 ay önce aldım. Performans moduna aldığımda sıcaklık 90-100 derecelere kadar çıkabiliyor, bu yüzden soğutucu almayı düşünüyorum. Ne önerirsiniz?

 
Son düzenleme:
2 ay önce almış.


Tx acnbred Red Alert 6 daha önce bakmıştım çabuk bozuluyor demişlerdi ve sizce bilgisayarın altındaki hava girişiyle uyar mı ?
 
Tx acnbred Red Alert 6 daha önce bakmıştım çabuk bozuluyor demişlerdi ve sizce bilgisayarın altındaki hava girişiyle uyar mı?

Anladım, ben size Zalman öneririm çünkü kaliteli bir marka/model. tek fanlılar da daha iyi olabiliyor.

Not: Kendi laptopumun altında bu soğutuculardan kullandığımda çok fazla fark görmedim bilginiz olsun.
 
Bende laptop kullanıcısıyım bilgisayarım bazen güç tasarufu modunda bile 90 derecelere çıkıyor vakumlu soğutucu adında bir ürün almıştım az buçuk işimi gördü birde notebook fan controller adlı bir uygulama yükledim biraz ayarlarıyla oynadım cpu sıcaklığı 80 dereceyi geçtiği anda fanı %100 hızda çalıştırıyor 80 dercenin altına düştüğünde ise tekrardan sisteme devrediyor fanın kontrolünü her zaman belirlediğiniz hızda da çalışabiliyor benim laptopum bunlar ile birlikte gözle görülür seviyede azaldı birde bu laptop altı soğutucular bana pek işe yaramıyor gibi geliyor ben boynum ağrımasın diye kullanıyorum
 

Geri
Yukarı