Laptop Soğutucu Tavsiyesi

Erwin32

Hectopat
Katılım
5 Mart 2019
Mesajlar
18
Arkadaşlar merhaba. Dizüstü bilgisayar için iyi bir soğutucu tavsiyesi verebilecek var mı? Önereceğiniz soğutucuyu kullandıysanız, ne kadarlık bir soğutma sağlıyor onu da belirtirseniz güzel olur. Benim işlemcim i7 9750 h. Oyunda sıcaklığı, uzun süreli kullanımda 85 derecelere çıkabiliyor. Soğutucuyla 5-10 derece düşürebilirsem iyi olacak.
 
Vaktinde bunu almıştım hala kullanıyorum ama memnun ve memnun olmadığım bazı yönleri var. Bunları sana açıklayayım. Memnun olduğum yönleri: 6 adet fanı var ve eğer laptopun altında hava mazgalları varsa her yerinden hava alabilir demektir / 3 farklı fan açma modu ile 4 farklı hız modu var (tam tersi de olabilir) / Sıcaklık için ise şunu diyebilirim max ben 70 dereceleri gördüm fakat benim işlemcim masaüstü işlemcisi yani onu bile o derecede tutuyorsa senin mobil platformdaki işlemcini her şekilde stabil halde max 70 derece tutar gibi geliyor. Memnun olmadığım yönleri: Malzeme kalitesi kötü gibi ama sadece laptopunu üstüne koyup işine bakıcaksın yani kriter değil benim için / Benim laptop 4cm kalınlığında 3.5 kiloya sahip bir laptop ilk zamanda laptopu tutan plastik parçayı kırdı ama eski laptopum 2-2.5 kg gibiydi ve senin işlemciye sahip bir pc idi yani seninkinde böyle sıkıntılar yaratmaz diye düşnüyorum.

Malzeme kalitesi memnun etmeyebilir ama verdiği performans bence takdiri hak eder. 1 yıldır demirbaşım olmuştur kendisi

Linki: Tx Red Alert 6 Fanlı Oyuncu Notebook Soğutucu (TXACNBRED) Fiyatı
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı