Laptop soğutucusu vs stant

Soğutucu kaliteli ve işini yapıyorsa çok daha iyi olur ancak uyduruk soğutucu etkiden çok dezavantaja da yol açar. Bütçeyle alakalı bir durum Juo Yeti - GT100 veya 200 çok güzel soğutuculardır mesela.

Son düzenleme:
Soğutucu kaliteliyse daha iyi soğutur ama stantlar çok daha taşınabilir ve ucuz oluyor. Çantaya çok rahat atıp laptop ile taşıyabiliyorsunuz. Kullanım senaryosu ile alakalı bir durum daha çok.

hiç bir işe yaramıyorlar iki tane yumuşak kapı stoperi alın üçgenlerden koyun laptopun altına birkaç santim yerden yükselsin laptopun fanları hava alsın yeterli.

Soğutucunun tillahı da olsa en baba 1-2 derece oynatıyor testleri var. Düzgün bir stant alın aynı işi görecek zaten mantık fanların hava alması. Normal kullanırken altı dolu olduğu için sağlıklı sirkülasyon sağlanamıyor.

Soğutucuda zaten stant görevi görüyor? Biri fanlı biri fansız. Fanlı olan elbette fark atar.

Çoğu yerde standın yeterli olduğu soğutucuya verilecek olan ekstra paranın gereksiz olduğu yazdığı için konuyu açtım zaten.

Soğutucu da iyidir ama hava akışını laptop nasıl sağlıyor o da önemli. Bazen fanlı bir stant gereksiz bile olabiliyor.

HP Omen 16 hocam laptopun markası.

Çoğu yerde standın yeterli olduğu soğutucuya verilecek olan ekstra paranın gereksiz olduğu yazdığı için konuyu açtım zaten.

HP Omen 16 hocam laptopun markası.

Hocam yine sizde kontrol edin alttan havayı çekiyor yanlardan veriyor olması lazım. Düzgün bir laptop soğutucu falan hava akışına katkıda bulunabilir.

Laptopun altını kontrol et ona göre karar ver. Laptop havayı nasıl dışarı atıyor.
Sol yandan mı, üstten mi eğer ekran kartı yandan atıyorsa yandan hava çekenler.
Gayet uygun olur. Altında hava alacak yer az sa stantlar alabildiğin en uczunu al.
99 TL'den başlıyor. Havayı üstten atıyor altında yeterlik hava alacak yervarsa fanlı standlardan.
Alabilirsin. Ben firsbynin metal standlı modelini öneririm ortalama bir fiyatı var.

Yandan soğutma.

Firsby fnc 5260st.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı