ouss1 Centipat Katılım 12 Ekim 2023 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #1 Laptopumun altında harici soğutucu var ama fanları çalıştırmıyorum sadece stand olarak kullanıyorum, hava sirkülasyonuna bir etkisi olur mu?
Laptopumun altında harici soğutucu var ama fanları çalıştırmıyorum sadece stand olarak kullanıyorum, hava sirkülasyonuna bir etkisi olur mu?
Y yaboxo4824 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1.253 Çözümler 4 11 Ekim 2024 #2 Evet etkisi olur yükseklik arttığı için. Ben de fanı her zaman açmasam bile stand olarak iş görüyor. Artı 0 Eksi
Miracph Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 208 11 Ekim 2024 #3 ouss1 dedi: Laptopumun altında harici soğutucu var ama fanları çalıştırmıyorum sadece stant olarak kullanıyorum, hava sirkülasyonuna bir etkisi olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur hocam. Artı 0 Eksi
ouss1 dedi: Laptopumun altında harici soğutucu var ama fanları çalıştırmıyorum sadece stant olarak kullanıyorum, hava sirkülasyonuna bir etkisi olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur hocam.