Laptop SSD arızası

Hypoxia

Decapat
Daha fazla  
Merhaba ben yeni bir laptop aldım (Acer Nitro 16) ve oyun vs. yüklerken SSD'yi bayağı doldurdum. Sabah açtığımda otomatik onarıma attı. SS'den kaynaklandığını düşünüyorum. SSD'ye format atsak düzelir mi? Veya bozulmasının sebebi dolması mıdır aydınlatacak var mı? Eğer bozulduysa yeni SSD almam şart mıdır? Bu konulardan çok anlamıyorum ama daha 2 ay oldu hemen bozulması kötü oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sitede benimle aynı hatayı veren kullanıcılara baktım SRT. Trail mı neydi ve herkes yorumlara SSD arızalanmış yazdığı için böyle düşündüm.

O hata için birçok neden var. Birisi de disk hatası ama ilk oluyor ve virus de yemişsin. Sistem dosyalarında problem olabilir o yüzden. Deneyip dönüş sağlarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.

Oralara hiç girme Acer tekniğe yolladım gardaş virüs girmiş 5K TL yolla dediler geri istedim PC'yi bir de 750TL kargo girdi.

Format atmak ne zamandır 5K oldu onu da anlamadım iyi keriz silkeliyorlar artık servisler de.
Sadece format için mi 5K dediler yoksa ekstra yapılacakları söylediler mi?

O hata için birçok neden var. Birisi de disk hatası ama ilk oluyor ve virus de yemişsin. Sistem dosyalarında problem olabilir o yüzden. Deneyip dönüş sağlarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.

Format atmak ne zamandır 5K oldu onu da anlamadım iyi keriz silkeliyorlar artık servisler de.
Sadece format için mi 5K dediler yoksa ekstra yapılacakları söylediler mi?
Garantidekilerde virüs girmiş dedi ama inanmamıştım çünkü riskli hiç bir dosya indirmedim.Acaba flash diskten mi geçti kurulum yaparken.Garantidekiler virüsü sileceğiz win 11 kurup termal macun fanları temizleyeceğiz deyip 5k istemişlerdi ama yinede gözüme çok gelmişti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı