Laptop SSD'yi görmüyor

JerusAlem

Megapat
Daha fazla  
Herkese merhaba Probook marka laptobuma Adata SU650 SSD upgrade yaptım performansında felan sorun yok ama bazen laptop açılırken SSD'yi görmüyor birkaç defa aç kapa yaptıktan sonra görmeye başlıyor sonra sıkıntısız çalışmaya devam ediyor SSD'yi taradım bir sıkıntı yok aklıma BIOS geldi BIOS güncellemeyle çözülebilceğini düşünüyorum sürümüne baktım bayağı eski ama sitesinden çok anlayamadım linkini de bulamadım yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• bios 2.jpg
    bios 2.jpg
    79,3 KB · Görüntüleme: 134
  • bios 3.jpg
    bios 3.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 110
  • bios.jpg
    bios.jpg
    99,1 KB · Görüntüleme: 120
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum merhaba, geçen hafta bilgisayarıma format attım. Windowsun kurulu olmadığı sabit diskimi görmüyordu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu tarz bi yöntem ile sorunu halletmiştim

HP Probook ise sitesinde BIOS driverları mevcuttur.
HP değil hocam PROBOOK kendisi bir markaymış sitesinde bulamadım bios güncellemeyle alakalı birşey
Dostum merhaba, geçen hafta bilgisayarıma format attım. Windowsun kurulu olmadığı sabit diskimi görmüyordu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu tarz bi yöntem ile sorunu halletmiştim

Merhaba hocam benim sorunum hiç görmeme değil bazen ilk açılışta sistemi görmüyor 2-3 power i aç kapa yaptıktan sonra görüyor windows açılıyor

Ben Probook xyz şeklinde sormuştum ama anakarttan da çıktı driver sayfası fakat BIOS yok.
Buradaki IRST driverını dene, sorun tekrarlarsa Intel'den kurabileceğin en güncel IRST'yi yükle.
Intel Rapid Storage..
İşlemcin için bu driver olmalı.
Daha güncel olanlara izin vermeyecektir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı