Biz buna CASPER rezaleti diyoruz. Adamlar sattığı ürünün hangi arabirimleri desteklediğini bilmiyor. Kardeşim yardımcı olmayı çok isterim ancak M2 SSD DİSK konusunda ki bağlantı tipleri çok olduğu için yanlış yönlendirme olur. Normal Sata SSD almayı tercih etmen daha yararlı olacaktır senin için.Casper servisi aradım nvme destekliyor mu ? dediğimde herhangi bir bilgilerinin olmadığını söylediler ama sizin dediğiniz gibi büyük ihtimalle cihazım nvme desteklemiyor hangi ssd yi alacağım konusunda yardımcı olur musunuz ? m2 soketi cihazımda mevcut fakat hangisi takmam gerektiğini bilmiyorum.
üste ekte fotoğrafta belirttim aslında 2pinli gözüküyor 3 pinli değil 1tb harddiskimde feda etmek istemiyorum malesef, aslında aldığım ssd tipi birebir aynı fakat nvme desteklemiyomuş.Biz buna CASPER rezaleti diyoruz. Adamlar sattığı ürünün hangi arabirimleri desteklediğini bilmiyor. Kardeşim yardımcı olmayı çok isterim ancak M2 SSD DİSK konusunda ki bağlantı tipleri çok olduğu için yanlış yönlendirme olur. Normal Sata SSD almayı tercih etmen daha yararlı olacaktır senin için.
Yüksek ihtimalle SATA destekliyor M2 Slotun M2 SATA bir DİSK alabilirsin.üste ekte fotoğrafta belirttim aslında 2pinli gözüküyor 3 pinli değil 1tb harddiskimde feda etmek istemiyorum malesef, aslında aldığım ssd tipi birebir aynı fakat nvme desteklemiyomuş.
bunun gibi dediğiniz ssd ye bakıyorum birde girişe bakıyorum bir dişi sanki dışarıda kalıcakmış gibi gözüküyor ama
video izlediğimde çok girişi benim gibi olup ama oraya çok rahat bir şekilde girdiğini gördüm aklımda soru kalmadı teşekkürler anladığım kadarıyla sizin gösterdiğiniz sata olan girişlide benim sokete tam olarak giriyorbunun gibi dediğiniz ssd ye bakıyorum birde girişe bakıyorum bir dişi sanki dışarıda kalıcakmış gibi gözüküyor ama
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.