Laptop Tavisyesi: Bir Bilene Soruyorum...

egesuer

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Öncelikle kendimden biraz bahsedeyim. Kendimi bildim bileli oyun oynayan bir insanım. Lise son sınıf öğrencisiym ve YGS'den çıkınca böyle bir başlık açmanın zamanı geldi dedim. En son 4 yıl önce Casper Nirvana'nın bir modelini aldım ve hala onun pişmanlığını çekiyorum. Aileme harcattığım 2000TL onlara bir şey kazandırmadı aksine 1.5 yıl geçmeden parça parça olan ve zar zor içindekileri dökmeden 4. yılına kadar ulaşan bir laptop oldu. Bu yıl dilediğim sıralamaya girdiğim takdirde ise bana 5000TL gibi bir bütçe veriyorlar ve bununla bir laptop almak istiyorum. Düşünmeden dalış yaparsam kafa üstü çakılırım ve aldığım laptop elimde patlar korkusu olduğu için de bu konuyu açtım. Daha fazla uzatmadan aradığım birkaç önemli şeyi söyleyeyim ben size.

1)Laptop aldığım zaman sessiz sakin bir laptop olsun istiyorum. Elimdeki artık çamaşır makinesi gibi ses çıkartmaya başladı(Hep çıkartıyordu)---Bunu istememin en önemli sebebi oyun oynarken harcadığım zamanı sadece oyun oynayarak geçirmektense video çekip YouTube'a koyma isteğimdir.
2)Performans konusunda beni 4 sene boyunca rahat rahat idare ettirebilecek bir bilgisayar olmalı.(Bunun sebebi açıktır bence. Kimse ilk senesinden sonra çöpe atılası duruma gelen bir bilgisayara 5000TL para vermek istemez)
3)Bilgisayar Mühendisliği okumak istediğimden dolayı ağır olsa bile bir dolap ağırlığında olmayacak bir bilgisayar olması lazım galiba(Bu bölüm o kadar da önemli değil aslında... Zaten üniversitenin yurdunda kalacağımdan pek de sorun olmayacağını düşünüyorum.)

Başka bir bilgi vermemi isterseniz günlük olarak forumu kontrol edeceğim(Müsait olduğum sürece bakmaya çalışacağım da diyebiliriz. YGS geçti ama LYS var sonuçta...)

Şimdiden bana yardım eden veya etmeye çalışan herkese çok teşekkürler. İyi forumlar!

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı