Kaliteli bir termal macunun ve uygun tornavidan varsa rahatlıkla yaparsın. Ama elinin bu işlere yatkın olması ve biraz da sabırlı olman lazım. Laptop modelini bizimle paylaşır mısın?Arkadaşlar merhaba, laptop kullanıyorum ve 1 yıldır bakım yaptırmadım. Bilgisayar ısınmaya başladı malum yaz geldi. Sizce ne yapmalıyım acaba evde temizleyebilir miyim? Ya da laptop soğutucu da alabilirim.
Kaliteli bir termal macunun ve uygun tornavidan varsa rahatlıkla yaparsın. Ama elinin bu işlere yatkın olması ve biraz da sabırlı olman lazım. Laptop modelini bizimle paylaşır mısın?
Büyük hata yapmışsın. Masaüstü bilgisayarların montajı ve bakımı laptoplara kıyasla daha kolay.HP Victus R0017NT ve hiçbir bilgim yok bilgisayarlardan. O yüzden laptop aldım kasalıyı takamam diye![]()
Büyük hata yapmışsın. Masaüstü bilgisayarların montajı ve bakımı laptoplara kıyasla daha kolay.
Bu videodan yardım alabilirsin. Elinde termal macun var mı?
Yapma ya, hiç bilmiyordum. Elimde macun yok ama alabilirim
Sayfayı yenileyip bi bak yeni video koydum.Tamamdır yardımcı olmak istersen dc cumbis termal macun sürmeyi anlatmamış adam![]()
Sayfayı yenileyip bir bak yeni video koydum.
Arka kapağını söküp kontrol et. İçi aynıysa bi sorun olmaz.Benim bilgisayar siyah bu mavi ama inşallah sorun olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.