Laptop temizliği nasıl yapılabilir?

Mslc

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, laptop kullanıyorum ve 1 yıldır bakım yaptırmadım. Bilgisayar ısınmaya başladı malum yaz geldi. Sizce ne yapmalıyım acaba evde temizleyebilir miyim? Ya da laptop soğutucu da alabilirim.

Arkadaşlar merhaba, laptop kullanıyorum ve 1 yıldır bakım yaptırmadım. Bilgisayar ısınmaya başladı malum yaz geldi. Sizce ne yapmalıyım acaba evde temizleyebilir miyim? Ya da laptop soğutucu da alabilirim.
Kaliteli bir termal macunun ve uygun tornavidan varsa rahatlıkla yaparsın. Ama elinin bu işlere yatkın olması ve biraz da sabırlı olman lazım. Laptop modelini bizimle paylaşır mısın?

Kaliteli bir termal macunun ve uygun tornavidan varsa rahatlıkla yaparsın. Ama elinin bu işlere yatkın olması ve biraz da sabırlı olman lazım. Laptop modelini bizimle paylaşır mısın?

HP Victus R0017NT ve hiçbir bilgim yok bilgisayarlardan. O yüzden laptop aldım kasalıyı takamam diye :( edit: Terman macun alabilirim Teknosa'dan vs.

HP Victus R0017NT ve hiçbir bilgim yok bilgisayarlardan. O yüzden laptop aldım kasalıyı takamam diye :(
Büyük hata yapmışsın. Masaüstü bilgisayarların montajı ve bakımı laptoplara kıyasla daha kolay.

Bu videodan yardım alabilirsin. Elinde termal macun var mı?

Son düzenleme:
Büyük hata yapmışsın. Masaüstü bilgisayarların montajı ve bakımı laptoplara kıyasla daha kolay.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan yardım alabilirsin. Elinde termal macun var mı?

Yapma ya, hiç bilmiyordum. Elimde macun yok ama alabilirim

Yapma ya, hiç bilmiyordum. Elimde macun yok ama alabilirim

Piyasadaki kaliteli macunlardan. İşini fazlasıyla görecektir.

Videoda sadece fan temizliği yapılmış farketmemişim kusura bakma video linkini değiştireceğim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı