zweigo
Kilopat
Arkadaşlar bu ufak parça ayrıldı soğutucu bloktan. Normalde siyah bir bantın altındalardı, çıkarınca böyle oldu. Anlayan varsa yardım ederse çok sevinirim, teşekkürler.
Sanırım sizde yüklenmedi şuan bende var.Fotoğraf yok.
Arkadaşlar bu ufak parça ayrıldı soğutucu bloktan. Normalde siyah bir bandın altındalardı, çıkarınca böyle oldu. Anlayan varsa yardım ederse çok sevinirim, teşekkürler.
Şimdi geldi bana da. Güncelleme yaptı galiba konu sahibi.Sanırım sizde yüklenmedi şuan bende var.
Sanırım sizde yüklenmedi şu an bende var.
Hocam fanı soğutucudan ayırmak için o bandın çıkarılması lazım. Yoksa araya dolan keçe gibi pisliği temizleyemez.Tek parça ayrılması çok önemli değil de o siyah bandı neden çıkarttın? Havanın kaçmasını engelliyordu sanırım o bantlar.
Attım ama. Yok mu şuanda.Fotoğraf yok.
Çok teşekkürler.Hocam fanı soğutucudan ayırmak için o bandın çıkarılması lazım. Yoksa araya dolan keçe gibi pisliği temizleyemez.
Fanı hem elektrik bantıyla hem de normal bantla yapıştırdık elektrik bantımız kalmadığı için. Sorun olur mu?Hocam fanı soğutucudan ayırmak için o bandın çıkarılması lazım. Yoksa araya dolan keçe gibi pisliği temizleyemez.
Bant yerinden kalkmıyorsa sorun olacağını zannetmiyorum. Ben hep bu işler için elektrik bandı kullanırım.Fanı hem elektrik bantıyla hem de normal bantla yapıştırdık elektrik bantımız kalmadığı için. Sorun olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.