Real Defender
Hectopat
Merhaba, laptopun tozlarını temizlemeyi, ekran kartı ve işlemcisinin termal macunu yeniletmeyi düşünüyorum. Ne kadara mâl olur?
Merhaba, laptopun tozlarını temizlemeyi, ekran kartı ve işlemcisinin termal macunu yeniletmeyi düşünüyorum. Ne kadara mâl olur?
Hocam güvenilir 20 yıldır oraya gidiyoruz. Yani ben gitmiyorum da zamanında abimlerde gitmiş. Yani 2 yıl idare edicek varmı bilmiyorum olursa onu söylerim.5 liralık macun sürüp 50 lirada alabilir, 5 liralık macun sürüp 100 lirada alabilir.
Dışarıda bu işlemleri yaptırmak bence güvenilir değil.
Tanıdıksa daha kötü.Tokatlama ihtimali yüksek.Hocam güvenilir 20 yıldır oraya gidiyoruz. Yani ben gitmiyorum da zamanında abimlerde gitmiş. Yani 2 yıl idare edicek varmı bilmiyorum olursa onu söylerim.
Hocam kendime hiç güvenmiyorum. Zaten zor alıyorlar bilgisayarı hiç başıma bela almak istemiyorum.3 hafta önce sürdürdüğüm termal macunun fiyatı 27TL adam 75TL'ye sürmüştü, dışarıda yaptırmanıza gerek yok bilgisayarın kasasındaki vidaları söküp kendinizde yapabilirsiniz bu işlemleri bir silgiyle RAM'ı temizleyebilirsiniz.
Hocam kendime hiç güvenmiyorum. Zaten zor alıyorlar bilgisayarı hiç başıma bela almak istemiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.