Laptop termal macun değişimi kaç lira?

yusufselim766

Picopat
6 yıl önce Casper Nirvana S500 laptop satın almıştım. Özellikleri: NVIDIA MX230 ekran kartı (GT1030'a yakın ama daha güçsüz) Intel Core i5 10210U, 8 GB RAM. 6 yıldır hiç termal macun değişmedi ilk aldığımda 45FPS GTA V oynardım artık GTA 5 oynatmayı bırak açmıyor. Minecraft oynuyorum 2017 sürümü, 45 FPS veriyor aşırı hantal oldu. Fanları eskiden temizlettim ama onunla çözülmedi. Sizce termal macun değiştirince eski Prime versiyonuna geri döner mi, ne kadar tutar? (bataryada şişik ama hiç sorun çıkmadı.)

Son düzenleyen: Moderatör:
6 yıl önce Casper Nirvana S500 laptop satın almıştım. Özellikleri: NVIDIA MX230 ekran kartı (GT1030'a yakın ama daha güçsüz) Intel Core i5 10210U, 8 GB RAM. 6 yıldır hiç termal macun değişmedi ilk aldığımda 45FPS GTA V oynardım artık GTA 5 oynatmayı bırak açmıyor. Minecraft oynuyorum 2017 sürümü, 45 FPS veriyor aşırı hantal oldu. Fanları eskiden temizlettim ama onunla çözülmedi. Sizce termal macun değiştirince eski Prime versiyonuna geri döner mi, ne kadar tutar? (bataryada şişik ama hiç sorun çıkmadı.)

Degissen de cok bir şey değişir mi bilemiyorum. Dereceler ne kadar?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende de Casper Nirvana X400 var işlemci aynı ekran kartı yok Intel UHD 620 128 MB GTA 5 açmıyor ancak tl yani Minecraft 40-65 FPS veriyor bakımda yaptırmadım ama 3,4 kere bozuldu bir keresinde istanbuldak fabrikasına gitti belki orada temizlenmiştir hocam o laptopa RAM ekletin 16 GB yapın ve sağlam bir termal macun ve iyi bir temizlik ile eski haline döner toplam 2000 tutar gibi.

Bende de Casper Nirvana X400 var işlemci aynı ekran kartı yok Intel UHD 620 128 MB GTA 5 açmıyor ancak TL yani Minecraft 40-65 FPS veriyor bakımda yaptırmadım ama 3,4 kere bozuldu bir keresinde istanbuldak fabrikasına gitti belki orada temizlenmiştir hocam o laptopa RAM ekletin 16 GB yapın ve sağlam bir termal macun ve iyi bir temizlik ile eski haline döner toplam 2000 tutar gibi.

O fabrikaya biz de gittik, sağ olun dediklerinizi yapacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı