Laptop termal macun değişimi

Laptop Users

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar laptopun termal macununu kendim değişeceğim bunu ilk defa yapıcam ve aklıma birşey takıldı ekran kartının üstündeki termal pad yerine termal macun sürsem olur mu ?
Ve laptopun kablolarını takmak zor mudur ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu işe gireşeyim dedim ama benim süper laptopun termal macunu değiştirmek çok sıkıntılı idi. Nedeni arka kapak açılmadı ön tarafıda söktüm. Ekranı çıkardım felan baya uğraştırdı. Eğer senin arka kapağı açınca direk işlemci karşına çıkıyor ise hiç bir sorun yok. Kablolama yapmana da gerek yok ama benim dediğim gibi ise flex kabloları takmak çok zor. Klavyeyi takamadım zaten bir bilgisayarcıya taktırdım.

Termal macun ve pad konusuna gelicek olur isek termal macun ince sürülmeli sen termal pad yerine bol bol termal macun sürer isen hemen kurur iş görmez. Benim gibi çarşıya gidip abi termal pad var mı diye arıyacaksın en azından 1 tanesinde bulunuyor. Termal pad şart diyeyim yoksa termal macun iş görmez. İhtiyacından fazlasını alma pahalı çünkü.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı