Laptop termal macun önerisi

Lusyz

Hectopat
Katılım
13 Mart 2021
Mesajlar
5.027
Çözümler
12
Yer
Samsun/Atakum
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba (Casper Nirvana laptop) i7 2670qm işlemcim GTA 4 gibi oyunlarda 98 100 102 gibi sıcaklık değerleri görüyor ve aniden kapanıyor. Ben de artık çözüm yollarını tek tek elemeye başladım. Fanımı temizledim. Tek bir ihtimal kalıyor. Geriye termal macun en son 1 yıl önce mahalle bilgisayarcısında sürdürmüştüm. Açıkçası pek güvenmemiştim. Mahalle bilgisayarcısı Max ne sürebilir ki yani :D? Bende termal macun arayışına girdim. Bilgisayara pek yatırım yapmak istemiyorum açıkçası. Technopat efsanesi olan https://www.akakce.com/termal-macun/en-ucuz-arctic-mx-4-4-gr-fiyati,513629125.html inceledim ve F/P gibi görünüyor bütçem 150 gibi bir rakam siz ne önerirsiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
MX-4 viskozitesi düşük bir macun, pump out sıkıntısı oluşturabilir. Bazı laptoplarda iyi çalışırken bazılarında eskisinden beter yapıyor. Mastergel Maker Nano veya en iyi termal başarımı sağlamak istiyorsanız PTM 7950 öneririm.


 
MX-4 viskozitesi düşük bir macun, pump out sıkıntısı oluşturabilir. Bazı laptoplarda iyi çalışırken bazılarında eskisinden beter yapıyor. MasterGel maker Pro veya en iyi termal başarımı sağlamak istiyorsanız ptm 7950 öneririm.



Bütcemi birazcık geçiyor aralarında derece farkı 5 10 arası olur derseniz almaya çalışırım.
 
MX-4 olması gerektiği gibi çalışırsa Mastegel ile arada o kadar fark olmaz. PTM'de ısı düşmesiyle birlikte her zaman çalışma ve uzun ömür garantisi var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı