Dell Vostro-15 3568 laptopum var ve Touchpad'i bazen kendi kendine basıyor (sorun fiziksel) bu sebeple Touchpad'i kapatmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Dell Vostro-15 3568 laptopum var ve Touchpad'i bazen kendi kendine basıyor (sorun fiziksel) bu sebeple Touchpad'i kapatmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
FN tuşlarında touchpad kapatma varsa ordan kapatabilirsin yoksa ayarlar dokunmatik yüzey üzerinden tamamen kapatabilirsin. Sürücüsünü silersende kapanır lakin ileride ihtiyacın olduğu zaman yeniden güncellemek ile uğraşırsın.
FN tuşlarında touchpad kapatma varsa ordan kapatabilirsin yoksa ayarlar dokunmatik yüzey üzerinden tamamen kapatabilirsin. Sürücüsünü silersende kapanır lakin ileride ihtiyacın olduğu zaman yeniden güncellemek ile uğraşırsın.
Hocam benim aygıt yöneticisinde touchpad sürücüsü gözükmüyor sürücü kuruyorum hala durum aynı neden olabilir acaba?
Touchpad çalışıyor mu? Çalıştığı hâlde gözükmüyor ise sebebini araştırıp bulabilirsem haber veririm. Bu arada gizli aygıtlar seçeneğini açıp da bakar mısınız oraya bir. Belki gözükür.
Touchpad çalışıyor mu? Çalıştığı hâlde gözükmüyor ise sebebini araştırıp bulabilirsem haber veririm. Bu arada gizli aygıtlar seçeneğini açıp da bakar mısınız oraya bir. Belki gözükür.
Gizli aygıtlara bakmadım touchpad çalışmıyor sürücüyü yeniden kurmama rağmen yok ayarlarda dokunmatik yüzey yok. Bu konuyu işgal etmeyelim isterseniz bu konuya yazabilirsiniz.
Merhaba Acer Aspire 3 A315 57g laptopun touchpadi çalışmıyor. Şu an laptop bende değil kardeşimde telefon ile görüşerek sürücüleri kurduk lakin aygıt yöneticisinde touchpad sürücüsü gözükmüyor. Neler yapabiliriz? Aklima başka bir şey gelmedi sürücüyü Acer'in kendi sitesinden indirdim.