Çözüldü Laptop Touchpad'ini yazılımsal olarak nasıl kapatılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nyaan_Neko

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Dell Vostro-15 3568 laptopum var ve Touchpad'i bazen kendi kendine basıyor (sorun fiziksel) bu sebeple Touchpad'i kapatmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Çözüm
Aygıt yöneticisinde olmalı.
1652192712464.png

Buna benzer şekilde. Sağ tık ile devre dışı bırak dersen kapanır.
Dell Vostro-15 3568 laptopum var ve Touchpad'i bazen kendi kendine basıyor (sorun fiziksel) bu sebeple Touchpad'i kapatmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
FN tuşlarında touchpad kapatma varsa ordan kapatabilirsin yoksa ayarlar dokunmatik yüzey üzerinden tamamen kapatabilirsin. Sürücüsünü silersende kapanır lakin ileride ihtiyacın olduğu zaman yeniden güncellemek ile uğraşırsın.
Aygıt yöneticisinde olmalı.
Eki Görüntüle 1383866

Buna benzer şekilde. Sağ tık ile devre dışı bırak dersen kapanır.
Hocam benim aygıt yöneticisinde touchpad sürücüsü gözükmüyor sürücü kuruyorum hala durum aynı neden olabilir acaba?

FN tuşlarında touchpad kapatma varsa ordan kapatabilirsin yoksa ayarlar dokunmatik yüzey üzerinden tamamen kapatabilirsin. Sürücüsünü silersende kapanır lakin ileride ihtiyacın olduğu zaman yeniden güncellemek ile uğraşırsın.

Hocam benim aygıt yöneticisinde touchpad sürücüsü gözükmüyor sürücü kuruyorum hala durum aynı neden olabilir acaba?

Touchpad çalışıyor mu? Çalıştığı hâlde gözükmüyor ise sebebini araştırıp bulabilirsem haber veririm. Bu arada gizli aygıtlar seçeneğini açıp da bakar mısınız oraya bir. Belki gözükür.

Touchpad çalışıyor mu? Çalıştığı hâlde gözükmüyor ise sebebini araştırıp bulabilirsem haber veririm. Bu arada gizli aygıtlar seçeneğini açıp da bakar mısınız oraya bir. Belki gözükür.
Gizli aygıtlara bakmadım touchpad çalışmıyor sürücüyü yeniden kurmama rağmen yok ayarlarda dokunmatik yüzey yok. Bu konuyu işgal etmeyelim isterseniz bu konuya yazabilirsiniz.
Hocam gizlide gözüküyor biosta ve ayarlarda touchap dokunmatik yüzey diye hiç birşey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı