Laptop tuşu yuttum

Kestaneyi çizmeden çıkarırsın yarın merak etme bir şey olmaz çok osurmamaya çalış çıkışı parçalamasın.

Tabii senin zamanında ekran alıntısı tuşu yok siz direk space i yutuyordunuz değil mi?

Mide asidiniz plastiği eritecektir. Ama yine de bir daha ki sefere dikkatli olun.

Boğazında kalmamıştır da miden ve bağırsakların için aynı teminatı veremeyeceğim.

Hocam klavye tuşalarından birinin eksikliği gözünüze batabilir o yüzden geri kalan tuşları da yutmanızı öneriyorum
Espri bir yana çok geçmiş olsun endişelenmeniz gereken bir durum yok mide asidi bayağı güçlüdür

Afiyet bal şeker olsun. Doktor tanıdığınız varsa arayıp sorun olmadı hastaneye gidin acilde yardımcı olurlar. Bekleyebilirsiniz bir şey olacağını sanmıyorum ancak tedbir almakta fayda var.

Hocam yanlış anlamayın ama bir parça boğazınıza kaçıyor ve siz mideme gitsin diye ekmek yiyorsunuz ve su içiyorsunuz. Hani yuttuğunuz parça zararlı olmayan bir parça olsa anlarımda plastik yani. Bir şeyler yiyip içebildiğinize göre demek ki nefeste alabiliyorsunuz. Keşke mideye göndermek yerine hastaneye falan gitseydiniz.

Konu açmaktansa hastaneye gitmek daha iyi bir tercih olabilir.

Annemi aradım o öyle dedi bende öyle yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…