Laptop tuşu yuttum

Arkadaşlar troll vs. değil. Tuşlardan birini aldım elimde oynuyordum. Bir konu gördüm aa dedim yanlışlıka "vüüp" diye içime çektim boğazımda kaldı sonra korkudan bir tüm ekmek yuttum 5lt su içtim. Hastaneye gitmeli miyim? Bu saatte bakarlar mı buna?

Hocam klavye tuşalarından birinin eksikliği gözünüze batabilir o yüzden geri kalan tuşları da yutmanızı öneriyorum
Espri bir yana çok geçmiş olsun endişelenmeniz gereken bir durum yok mide asidi bayağı güçlüdür

Afiyet bal şeker olsun. Doktor tanıdığınız varsa arayıp sorun olmadı hastaneye gidin acilde yardımcı olurlar. Bekleyebilirsiniz bir şey olacağını sanmıyorum ancak tedbir almakta fayda var.

Hocam yanlış anlamayın ama bir parça boğazınıza kaçıyor ve siz mideme gitsin diye ekmek yiyorsunuz ve su içiyorsunuz. Hani yuttuğunuz parça zararlı olmayan bir parça olsa anlarımda plastik yani. Bir şeyler yiyip içebildiğinize göre demek ki nefeste alabiliyorsunuz. Keşke mideye göndermek yerine hastaneye falan gitseydiniz.

Hocam yanlış anlamayın ama bir parça boğazınıza kaçıyor ve siz mideme gitsin diye ekmek yiyorsunuz ve su içiyorsunuz. Hani yuttuğunuz parça zararlı olmayan bir parça olsa anlarımda plastik yani. Bir şeyler yiyip içebildiğinize göre demek ki nefeste alabiliyorsunuz. Keşke mideye göndermek yerine hastaneye falan gitseydiniz.
Annemi aradım o öyle dedi bende öyle yaptım :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı