Laptop Type-C ile şarj olmuyor

Hocam o görseldeki watt değeri kendi şarj aletinin watt değeri olabilir mi?

Evet şarj aletinin watt değeri zaten Monster laptop için maximum watt uyumlu adaptörler veriyor yani Monster'ın verdiği adaptör şarj etmiyorsa ya bozulmuştur ya da yazılımsal bir sorun var demektir. Başka bir şarj adaptörü ile şarj etmeyi deneyin oluyorsa Monster'ın adaptörü arızalı demektir garanti varsa servise. Yoksa 60W bir adaptör alacaksınız.

Evet şarj aletinin watt değeri zaten Monster laptop için maximum watt uyumlu adaptörler veriyor yani Monster'ın verdiği adaptör şarj etmiyorsa ya bozulmuştur ya da yazılımsal bir sorun var demektir. Başka bir şarj adaptörü ile şarj etmeyi deneyin oluyorsa Monster'ın adaptörü arızalı demektir garanti varsa servise. Yoksa 60W bir adaptör alacaksınız.
Kendi şarj aleti derken hocam yuvarlak girişli adaptöre bağlı çıkartılmayan şarj aleti. Ki bende de laptopu şarj edecek bir tek o var zaten. Benim merak ettiğim type-c ile şarj etmek için ne gerekiyor? Ayrı bir konu açmama gerek var mı?

Kendi şarj aleti derken hocam yuvarlak girişli adaptöre bağlı çıkartılmayan şarj aleti. Ki bende de laptopu şarj edecek bir tek o var zaten. Benim merak ettiğim Type-C ile şarj etmek için ne gerekiyor? Ayrı bir konu açmama gerek var mı?

Ayrı bir konu açmanıza gerek yok bazı adaptörler prize takılan kafa ile kablo çıkarılamaz gelir bazıları da çıkarılabilir öncellikle laptop için minimum değerde şarj edecek bir adaptör ve ona uygun bir kablo adaptör 60W destekleyipde kablo desteklemesse alacağın güç kablonun maximum güçü ile limitli kalır. Monster'ın bellirtği gibi 19volt 3.15 amper değerinde bir adaptör kullanman lazım ve tabii ki onu destekleyen bir Type-C kablo. Şöyle örnek amaclı 2 tane link bırakıyorum bunları tavsiye etmiyorum sadece örnek amaclı.

Adaptör ve kablo için yeni konu açmanı tavsiye ederimn bilgili arkadaşlar yardımcı olur.

Sizin laptop Type-C şarj desteklemiyor şimdi fark ettim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı