Type-C şarj destekli laptop önerisi

WhoAmI

Megapat
Makaleler
3
Yer
Erzincan
Daha fazla  
Bende arıyorum özellikle iyi ekranlı ve Type-C şarj destekli bir model.
ASUS TUF Gaming A15 FA507NU-LP103 modeli ilgimi çekti %100SRGB ekran 90Wh pil ile. RAM upgrade ile iyi olur ama Type-C şarj olayı var mı yok mu belli değil.

Bende arıyorum özellikle iyi ekranlı ve Type-C şarj destekli bir model.
ASUS TUF Gaming A15 FA507NU-LP103 modeli ilgimi çekti %100SRGB ekran 90Wh pil ile. RAM upgrade ile iyi olur ama Type-C şarj olayı var mı yok mu belli değil.
Evet bu model Type C ile şarj oluyor. 1x USB 3.2 Gen 2 Type-C support DisplayPort™ / power delivery / G-SYNC

Evet bu model Type-C ile şarj oluyor. 1X USB 3.2 Gen 2 Type-C Support DisplayPort™ / Power delivery / G-Sync

Evet bunu gördüm ama bazı kullanıcılar şarj olamadığını, sadece diğer cihazları 100W şarj edebildiğini yazmış, bu yüzden şüphe duydum ama tek taraflı olması biraz olanaksız gibi.

Evet bunu gördüm ama bazı kullanıcılar şarj olamadığını, sadece diğer cihazları 100W şarj edebildiğini yazmış, bu yüzden şüphe duydum ama tek taraflı olması biraz olanaksız gibi.
Bende LOQ var, Xiaomi 67w şarj adaptörü ile şarj edebiliyorum.

Burdan Asus ile alakalı yazıyı okuyabilirsin, ben tam bakmadım ama işine yarar gibi duruyor ; [Notebook Oyun Bilgisayarı] Type-C Power Delivery (PD) Åarjı | Resmi DesteÄi | ASUS Türkiye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı