Laptop Type-C to DP ile görüntü alma

samer0000

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba. Acer Nitro V15 ANV15-51-520s model olan laptopa monitör almak istiyorum. Özellik olarak Thunderbolt 4 girişi ve HDMI 2.1 girişleri mevcut. Ben tam olarak hangisini kullansam verim alırım? 240 Hz monitörü destekler mi ve G-Sync aktif olur mu? Ayrıca monitör ve kablo önerisi almak isterim. Monitör maksimum 5000 TL civarı olmalı. Teşekkürler.

Merhaba. Acer Nitro V15 ANV15-51-520s model olan laptopa monitör almak istiyorum. Özellik olarak Thunderbolt 4 girişi ve HDMI 2.1 girişleri mevcut. Ben tam olarak hangisini kullansam verim alırım? 240 Hz monitörü destekler mi ve G-Sync aktif olur mu? Ayrıca monitör ve kablo önerisi almak isterim. Monitör maksimum 5000 TL civarı olmalı. Teşekkürler.

• Thunderbolt 4 ya da HDMI 2.1 her turlu 240Hz verir ve G-Sync çalışır.
  • Thunderbolt 4 40Gbps.
  • HDMI 2.1 48Gbps
Kısaca her iki port işini görür senin yerinde olsam HDMI tercih ederim USB ihtiyacım olabilir diye Type-C to USB hub alınabilir.

• Thunderbolt 4 ya da HDMI 2.1 her turlu 240Hz verir ve G-Sync çalışır.
  • Thunderbolt 4 40Gbps.
  • HDMI 2.1 48Gbps.
Kısaca her iki port işini görür senin yerinde olsam HDMI tercih ederim USB ihtiyacım olabilir diye Type-C to USB hub alınabilir.

Sağ olun yorumunuz için. Bazı yerlerde HDMI ile bağlanınca G-Sync aktif olmaz gibi şeyler okudum o soru işareti vardı kafamda. Bu arada alacaım monitörde HDMI 2.1 veya DP 1.4 desteklemesi lazım değil mi?

Sağ olun yorumunuz için. Monitörde HDMI 2.1 veya DP 1.4 desteklemesi lazım değil mi?

Evet. HDMI 2.1ve üzeri sürüm ile G-Sync desteği kazandı diye hatırlıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı