The_Moon Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 544 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar selam. Bilgisayarın üzerinde yıllarca duran etiketleri çıkardım ama yapışkanı kaldı, aseton ile temizledim ama çıkmadı. Ne yapmalıyım?
Arkadaşlar selam. Bilgisayarın üzerinde yıllarca duran etiketleri çıkardım ama yapışkanı kaldı, aseton ile temizledim ama çıkmadı. Ne yapmalıyım?
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 26 Temmuz 2023 #2 Aseton kasanın boyasını söker. Tekrar dökme. İleri geri parmaklayarak kurtulursun. Artı 0 Eksi
KS KS The_Moon Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 544 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #3 Nizel G dedi: Aseton kasanın boyasını söker. Tekrar dökme. İleri geri parmaklayarak kurtulursun. Genişletmek için tıkla... Bunun farklı ve daha kolay bir yolu yok mu? Artı 0 Eksi
Nizel G dedi: Aseton kasanın boyasını söker. Tekrar dökme. İleri geri parmaklayarak kurtulursun. Genişletmek için tıkla... Bunun farklı ve daha kolay bir yolu yok mu?
somebody32 Hectopat Katılım 16 Kasım 2019 Mesajlar 574 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 26 Temmuz 2023 #4 O yapışkanlar çıksa bile izi kalır. Ne yaparsan yap zor çıkar. Zorlarsan kasanın boyasına zarar verirsin. En iyisi çıkartmamaktır. Artı 0 Eksi
O yapışkanlar çıksa bile izi kalır. Ne yaparsan yap zor çıkar. Zorlarsan kasanın boyasına zarar verirsin. En iyisi çıkartmamaktır.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 26 Temmuz 2023 #5 Sıcak su ve sabunla temizleyebilirsin. Bir de sünger. Çok güzel çıkar, ama direklerde falan kullanılır. Laptopu bozarsın. Yağ çözücü sprey ve yine sünger ile de sökebilirsin. Artı 0 Eksi
Sıcak su ve sabunla temizleyebilirsin. Bir de sünger. Çok güzel çıkar, ama direklerde falan kullanılır. Laptopu bozarsın. Yağ çözücü sprey ve yine sünger ile de sökebilirsin.
6 615426 Centipat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 981 Çözümler 9 26 Temmuz 2023 #6 Genelde kimyasal maddeler plastiğin dokusunu bozabiliyor. Yavaş yavaş parmağınla sıyırsan daha sağlıklı olacaktır. Biraz meşakatli olacaktır. Artı 0 Eksi
Genelde kimyasal maddeler plastiğin dokusunu bozabiliyor. Yavaş yavaş parmağınla sıyırsan daha sağlıklı olacaktır. Biraz meşakatli olacaktır.
KS KS The_Moon Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 544 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #7 Arkadaşlar en kolay yönetim hangisi etiketleri çıkarmam gerekiyor. Saç kurutma makinası olurmu ıstarak çıkarabilir miyim Son düzenleme: 26 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
Arkadaşlar en kolay yönetim hangisi etiketleri çıkarmam gerekiyor. Saç kurutma makinası olurmu ıstarak çıkarabilir miyim
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.828 Çözümler 25 26 Temmuz 2023 #8 The_Moon dedi: Arkadaşlar en kolay yönetim hangisi etiketleri çıkarmam gerekiyor. Saç kurutma makinesı olur mu ıstarak çıkarabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bence deneme bilgisayar parçalarına zarar verirsen Artı 0 Eksi
The_Moon dedi: Arkadaşlar en kolay yönetim hangisi etiketleri çıkarmam gerekiyor. Saç kurutma makinesı olur mu ıstarak çıkarabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bence deneme bilgisayar parçalarına zarar verirsen
T Teurastaja. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.582 Çözümler 10 26 Temmuz 2023 #9 Ne kadar uğraşırsan uğraş o izler orada kalmaya devam edecek. Yapışkanları temizlesen bile kasada izi var. Bu işe bulaşmayacaktın şuan çıkartmaya uğraşman kasayı çizmekten başka bir işe yaramayacak. Artı 0 Eksi
Ne kadar uğraşırsan uğraş o izler orada kalmaya devam edecek. Yapışkanları temizlesen bile kasada izi var. Bu işe bulaşmayacaktın şuan çıkartmaya uğraşman kasayı çizmekten başka bir işe yaramayacak.
Forum Clerk Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 3.794 Makaleler 1 Çözümler 28 27 Temmuz 2023 #10 WD-40 olabilir ama zarar verir mi bilmem. Benim bir arkadaşım aracının üstündeki yapışkanı kaldırmak için kullanmıştı. Artı 0 Eksi
WD-40 olabilir ama zarar verir mi bilmem. Benim bir arkadaşım aracının üstündeki yapışkanı kaldırmak için kullanmıştı.