Laptop/ Ultrabook önerisi

silverland

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, genel olarak ders, araştırma, dizi ve filmler için kullanacağım bir cihaz arıyorum. Oyun klasik Sims tarzı oyunlar oynarım arada. Yanımda taşıyacağım bir Ultrabook düşünüyorum Matebook 13 gibi. Fakat çok şikayet okudum ısınma, yansıma, kırılma gibi. Hem de 13 inç ekran çok küçük müdür emin olamıyorum.

Merhabalar, genel olarak ders, araştırma, dizi ve filmler için kullanacağım bir cihaz arıyorum. Oyun klasik Sims tarzı oyunlar oynarım arada. Yanımda taşıyacağım bir Ultrabook düşünüyorum Matebook 13 gibi. Fakat çok şikayet okudum ısınma, yansıma, kırılma gibi. Hem de 13 inç ekran çok küçük müdür emin olamıyorum.
13 bir tık küçük kalır. En ideali 14 inçtir. Ne çok büyük ne çok küçük. Acer swift 3 veya swift 5 ailesindeki çoğu bilgisayar kullanımınız için idealdir. Ben Swift 3 Sf314-41G modelini kullanıyorum. Oldukça güzel bir cihaz. Yakın zamanda ben de forumda incelemesini yapacağım. Youtube'dan incelemelerine bakabilirsiniz.

15,6'' minimum derim kanka. 13 inç zaten 33 santim bir ekran ediyor. Çok küçük bence bende 15,6 var o 40cm. Sims oynayacaksan MX250 veya 150 GPU'lu bir laptop işini görür. Şuna bakabilirsin ses sistemi de Harman Kardon, yani Performansı çok yüksek ;

Zamanında 4000TL'ye almıştım. Gayet memnunum. Hatta bunla Very Low 1366x768'de PUBG Steam bile oynarsın kanka.

Kendim Matebook D14 kullanıyorum, dediğiniz problemlerin hiçbirisini yaşamadım. Çok memnunum, tavsiye de ederim. Ayrıca 13'de alabilirsiniz. 2K ekran olması daha avantajlı. Sormak istediğiniz soru varsa sorabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı