Laptop USB Aygıtlarını Görmüyor

celal111

Hectopat
Daha fazla  
Yeni aldığım ve elime FreeDOS olarak ulaşan Asus X550JK modelli laptopa dün win7 işletim sistemini kurdum.Fakat şu anda kutudan çıkan cd'ye baktığımda "sadece win8.1 ile uyumludur" yazıyor.

Elimde bir usb bellek bulunmakta ve ASUS'un elimdeki modeline uygun bir WiFi driverı bulunmakta.WiFi driverı kurduktan sonra "driver booster" isimli program ile eksik driverları tamamlamayı düşünüyorum.Fakat bilgisayarım hiçbir usb girişinden hiçbir cihazı tanımıyor.

Aygıt yöneticisindeki aygıtların yanında ise ünlem işareti bulunmakta.Sürücüleri ise bulunmamasından dolayı güncelleyememekteyim.Yardımlarınızı bekliyorum.

Neden Windows 7 kuruyorsun? PC'den tam performans alabilmek için buradan Windows 8.1'i kur. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları

Kurduktan sonra ekran kartı sürücüsünü kur ve güncellemelerini yap. :)

Aygıt yöneticisinde ünlem işareti varsa Driverlar da sorun buldu demek oluyor. :) Benim dediğim gibi W 8.1 kur. :)
Fakat şu anda kurmuş bulundum.Win7 üzerinden yardımcı olursanız sevinirim.

Başka bilgisayardan Wifi sürücünü indir kendi bilgisayarına at. :) O şekilde kur.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı