Laptop USB'leri okumuyor

Ne yazık ki mevcut sisteminize göre Dell'in sitesinden hiç bir şey bulamadım. Buradaki linkten Detect PC yazısına bas ve gelen şeyleri bana söyle yada bir ekran görüntüsü at.
Tamam bekleyin.
Ne yazık ki mevcut sisteminize göre Dell'in sitesinden hiç bir şey bulamadım. Buradaki linkten Detect PC yazısına bas ve gelen şeyleri bana söyle yada bir ekran görüntüsü at.
Screenshot_4.png

Sanırım tarama istiyor full test mi yapsam yoksa hızlı mı ?

Yaptıklarınıza bakacak olursak hem driverin güncel olması, hemde Windows USB Hub'larda bir sorun bulmaması sorunun donanımsal olabilme ihtimalini arttırıyor.
Bozulmadan önce USB'ler gidip geliyordu fazla takmadım ama şimdi tamamen gitti nasıl düzelir birde anakartı açtığımda kurumuş lekeler gördüm isterseniz fotoğraflarını atabilirim ekran kartının kenarlarındada var.

Son düzenleme:
Anakartı temizlemek çok hassas iş gerektirir. Zaten anladığım kadarıyla anakartını yakmışsın. Kuru bir bezle temizlemeye çalış. Eğer çıkmıyorsa nemli bez ile sil. Çok ıslak ve yaş olmasın ama. Eğer düzelme yoksa yeni anakart almak mecburiyetindesin.

Anakartı temizlemek çok hassas iş gerektirir. Zaten anladığım kadarıyla anakartını yakmışsın. Kuru bir bezle temizlemeye çalış. Eğer çıkmıyorsa nemli bez ile sil. Çok ıslak ve yaş olmasın ama. Eğer düzelme yoksa yeni anakart almak mecburiyetindesin.
Yuvarlak içine aldığım şeyleri ıslak mendil ile temizlesem sorun çıkar mı ? kurumasını bekliyeceğim.

Bir sorun çıkıp çıkmayacağı birazda şansa bağlı. Fakat tavsiyem bilgisayarı elektrikten kes. Bataryasını falan çıkarttıkan sonra kuru bir bez ile orayı hafifçe zorlamadan kazımaya çalış. Eğer çıkmıyorsa hafif nemli bez ile çıkarmaya çalış.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı