Laptop uyku modunda kalmış ve fanlar dönmüyor

JBKARTAL

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Kuyumcu
Arkadaşlar laptopumu evimde bıraktım 1hafta olmadım annem laptopumu kullanmış eve geldigime laptop tozluydu bende gitim fön makinesi ile fanlara falan fön tutum soguk ayarda tabii ki sonra bugün açtım bir baktm uyku modunda 2 gündür açık oldugunu gördüm. Sonra fanlarımın dönmedigini gördüm. Ne yapabilirim?

Daha detaylı açıklama: Arkadaşlar olayı anlatayım durum şöyle ben dün akşam saat 11 civarlarında eve 1hafta evde yoktum ailem vardı laptopumu evde bıraktım gitcegim yerde gerek duymadım dün dedigim saatlerde geldim laptopumun tozlu oldgunu gördüm fön makinesı ile soguk ayarlada hava tutum fanlara dogruda sonra bugün laptopumu pilinin bitigini fark etim ama dolu bıraktım şarj ettim, baktım laptop uyku modunda kalmış. Sonra baktım hep dönen fanlar çalışmıyor 3 gündür açık oldugunu fark etim. Şimdi fanları çalıştırıyorum ama artık eskisi gibi degiler. Yani eskiden laptopum CS:GO'da 74-77 derece gezinirken şimdi 85 derece geziniyor işlemcim. Yani sorun ne anlayamadım. Acaba Armory Create yanlış mı gösteriyor sıcaklık degerlerini?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00